Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αληθινές ιστορίες με παιδιά: Πατέρας έχτισε για την κόρη του δεντρόσπιτο μόνο με 12 ευρώ
ΚΟΣΜΟΣ

Αληθινές ιστορίες με παιδιά: Πατέρας έχτισε για την κόρη του δεντρόσπιτο μόνο με 12 ευρώ

Αληθινές ιστορίες με παιδιά: Ο Tom Cole έκανε το παιδί του ευτυχισμένο... χωρίς να χρειαστεί να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Αληθινές ιστορίες με παιδιά: Λένε ότι δεν χρειάζονται πολλά για να κάνει κανείς ένα παιδί ευτυχισμένο παρά μόνο άφθονη αγάπη. Άντε, ίσως και με κάτι ακόμη: ένα… δεντρόσπιτο! Όταν μάλιστα αυτό κοστίζει λιγότερο από μια βόλτα στον πλησιέστερο παιδότοπο, δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για να μην του το προσφέρει. Ακριβώς όπως έκανε και ένας νεαρός πατέρας στη Μεγάλη Βρετανία, ο Tom Cole, ο οποίος σκέφτηκε έναν έξυπνο και πολύ οικονομικό τρόπο, για να προσφέρει χαρά την τρίχρονη κόρη του, Μίλα. Χωρίς να έχει στη διάθεσή του ούτε καν τα βασικά υλικά, φρόντισε να τα εξασφαλίσει με το να δανειστεί από το γείτονά του ξύλινες τάβλες και να προσθέσει όλη του τη μαεστρία και τη θετική διάθεση, για να κατασκευάσει για τη μικρή του πριγκίπισσα το πιο εντυπωσιακό δεντρόσπιτο, το οποίο βρίσκεται πλέον στην πίσω αυλή του σπιτιού τους στην πόλη Abergavenny.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το ποσό που ξόδεψε, ήταν μόλις 12 ευρώ (!) προκύπτει ότι ο  καθένας μπορεί να κάνει το παιδί του να χαμογελάει νύχτα – μέρα… χωρίς να χρειαστεί να βάλει τι χέρι βαθιά στην τσέπη. Ο 31χρονος πατέρας δούλευε ασταμάτητα για αρκετές εβδομάδες μέχρι να καταφέρει να ολοκληρώσει το τρίπατο ξύλινο σπιτάκι, που μοιάζει με μικρό παλάτι. Όταν πια έβαλε και την τελευταία πινελιά, τράβηξε φωτογραφίες από το επίτευγμά του και τις δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακινώντας με αυτόν τον τρόπο κι άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο για τα δικά τους παιδιά! Άλλωστε, όταν πρόκειται για τις μικρές μας πριγκίπισσες δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για να κάνουμε τα πάντα για να έχουν πάντοτε ζωγραφισμένο στα χείλη τους, το πιο όμορφο χαμόγελο!

Πώς αντέδρασαν οι διαδικτυακοί φίλοι με την εντυπωσιακή ξύλινη κατασκευή για την μικρή Μίλα

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχεδόν αμέσως μόλις ο Tom Cole ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφία με το αποτέλεσμα της υπέροχης προσπάθειάς του να κάνει την μικρή του κόρη ακόμη πιο ευτυχισμένη, τα ενθαρρυντικά σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους ακολούθησνα το ένα μετά το άλλο! Γονείς από όλον τον κόσμο έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στον νεαρό πατέρα εκφράζοντας την επιθυμία να τους αποκαλύψει λεπτομέρειες από το πώς τα κατάφερε να κατασκευάσει αυτό το εντυπωσιακό ξύλινο κάστρο, έστι ώστε να φτιάξουν κι εκείνοι ένα για τα δικά τους παιδιά.

«Είναι πραγματικά ένα πολύ τυχερό κοριτσάκι!», «Εύγε για την αξιόλογη ιδέα σας να φτιάξετε κάτι τόσο όμορφο για την μικρή Mila!», «Να που τελικά δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς τεράστια χρηματικά ποσά για να κάνει ένα παιδί πραγματικά ευτυχισμένο!», είναι κάποια από τα σχεδόν 5000 σχόλια που συγκέντρωσε η συγκεκριμένη ανάρτηση. Δεν είναι και λίγο το να επιστρατεύει κανείς τη φαντασία και τις πρωτότυπες  ιδέες, προκειμένου να κάνει την πιο πολύτιμη ύπαρξη στη ζωή του να χαμογελά και μάλιστα σε μια εποχή, που αυτό (δυστυχώς) συμβαίνει τις περισσότερες φορές μόνο με το να τους αγοράζει όλο και περισσότερες και πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές συσκευές…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις