Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε άντρας στο ΑΧΕΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε άντρας στο ΑΧΕΠΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Την Τετάρτη πάντως ήταν ημέρα αισιοδοξίας, για πρώτη φορά μετά από το χτύπημα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς κανένας συνάνθρωπός μας δεν είχε χάσει τη ζωή του.

23.04.2020 | 09:32

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Στους 122 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ασθενής 88 ετών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ με υποκείμενα νοσήματα (ΧΑΠ, υπερλιπιδαιμία) εξέπνευσε στις 4 τα ξημερώματα. Την Τετάρτη πάντως ήταν ημέρα αισιοδοξίας, για πρώτη φορά μετά από το χτύπημα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς κανένας συνάνθρωπός μας δεν είχε χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν από τον Σωτήρη Τσιόδρα χθες. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι αριθμοί παρουσιάζονται αισθητά μειωμένοι σε όλα τα επίπεδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς για πρώτη φορά από τις 10 Μαρτίου είχαμε μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων, με τον κ. Τσιόδρα να ανακοινώνει 7 νέες περιπτώσεις.

Κορoνοϊός: Αρνητικά και τα 177 δείγματα στο Κρανίδι

Αρνητικά βγήκαν και τα 177 δείγματα που είχαν ληφθεί από την περιοχή του Κρανιδίου ώστε να εξεταστούν για κορωνοϊό. Πρόκειται για επαφές των 150 ατόμων που νοσούν. Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην περιοχή με τη συμμετοχή του υφυπουργού Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά. Ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός τονίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά στην περιοχή και ότι «σε λίγο καιρό θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα». Ωστόσο χτύπησε «καμπανάκι» ζητώντας από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους τις επόμενες ημέρες.

«Ειδικά οι ευπαθείς ομάδες που πρέπει να προστατευθούν» σημείωσε. Όπως είχε πει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ελήφθησαν ακόμα 177 δείγματα που αφορούν σε δυνητικές επαφές, χαμηλού ή υψηλού ρίσκου με κρούσματα και πρόσθεσε πως εφαρμόζεται το πρωτόκολλο.«Η υγειονομική περίθαλψη και η τροφοδοσία στη δομή προσφύγων έχει εξασφαλιστεί. Όλα θα πάνε καλά. Αύριο το πρωί θα έχουμε πλήρη εικόνα. Τα μέτρα εφαρμόζονται στο ακέραιο» υπογράμμισε.

Exit mobile version