Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σλούκας Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για επαναπατρισμό του διεθνή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σλούκας Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για επαναπατρισμό του διεθνή

Σλούκας Ολυμπιακός: Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σενιόλ αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα κι εξήγησε πως ο Έλληνας διεθνής γκαρντ είναι κοντά στον Ολυμπιακό!

Σλούκας Ολυμπιακός: Κόντρα στις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα το τελευταίο διάστημα περί αποχώρησης του Ομπράντοβιτς από τη θέση του προπονητή στην ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε, ο Ζέλικο με ανοιχτή επιστολή του προς τους φιλάθλους της ομάδας της Κωνσταντινούπολης εξήγησε πως προτεραιότητα του για τη νέα σεζόν είναι να συνεχίσει στη Φενέρ. Τις δηλώσεις του σχολίασε θετικά ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σενιόλ και σχολιαστής του καναλιού που έχει τα δικαιώματα της EuroLeague στην γειτονική χώρα.

Στη συνέχεια ο τελευταίο αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα και στο ζήτημα της παραμονής του στη Φενέρ: «Ο Κώστας Σλούκας πυροδότησε πολλές αντιδράσεις, με μια δήλωση που έκανε στον ελληνικό τύπο. “Εάν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να μείνει, δεν θα είμαι εκεί την επόμενη σεζόν”. Έστειλε μήνυμα, αν κι όχι άμεσα, με αυτά τα λόγια. Είναι γνωστό ότι βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό».

Σλούκας Ολυμπιακός: Μείωση προϋπολογισμού της Φενέρ

Πρόσθεσε, δε πως «πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη διαπραγματεύονται ιδιωτικά με τους παίκτες και τους προπονητές τους. Αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν αφορούν μόνο τους υπόλοιπους 3 μισθούς, αλλά και τους νέους. Κι είναι αρκετά τα κλαμπ που θα περιορίσουν τον προϋπολογισμό για την επόμενη σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε δεν μπορεί να διατηρήσει τον ίδιο προϋπολογισμό το επόμενο έτος, λόγω αυτής της οικονομικής κρίσης, ανά τον κόσμο».

Γενικότερη δυσαρέσκεια

Γενικότερα οι σχέσεις του Σλούκα με τη Φενέρ δεν διανύουν και την καλύτερη φάση τους. Ο Έλληνας διεθνής είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που η ομάδα του το θέμα του κορονοϊού. Είναι γεγονός πως στη γείτονα άργησαν να πάρουν μέτρα κατά του κορονοϊού και το πρωτάθλημα συνεχίστηκε κανονικά. Όταν εν τέλει η ομάδα αποφάσισε να κάνει μαζικά τεστ σε αθλητές και προσωπικό, ο Σλούκας βρέθηκε θετικός μαζί με άλλους αθλητές και μετά από λίγο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Το πανό με τον Κεμάλ

Βέβαια η αρχή είχε γίνει λίγο καιρό νωρίτερα, όταν ο γκαρντ βρέθηκε σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση. Πιο συγκεκριμένα, η 10 Νοεμβρίου 2019 ήταν αφιερωμένη στον Κεμάλ Ατατούρκ και στα 81 χρόνια που πέρασαν από το θάνατό του, με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, να ζητάει από τους παίκτες της να βγουν στο παρκέ στο πλαίσιο του αγώνα με τη Μπεσίκτας, κρατώντας ένα πανό που αναφερόταν στον Κεμάλ και έγραφε χαρακτηριστικά «θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό». Ο Έλληνας διεθνής ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που δε συμμετείχε σε όλο αυτό με τους οπαδούς της Φενέρ να αντιδρούν, ενώ το θέμα πήρε διάσταση στην Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Lockdown» στο ολλανδικό πρωτάθλημα με κυβερνητική εντολή

Μήτρογλου και Σιόβας ψάχνουν… πλοίο για το Λιμάνι

Στο γήπεδο με μάσκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις