Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ιταλία κορονοϊός: Άγγλοι πυροσβέστες στέλνουν μήνυμα στους πυροσβέστες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιταλία κορονοϊός: Άγγλοι πυροσβέστες στέλνουν μήνυμα στους πυροσβέστες

Ιταλία κορονοϊός: Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία ανέρχεται πλέον σε 183.957 κρούσματα, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 24.648.

Ιταλία κορονοϊός: Το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στους Ιταλούς συναδέλφους τους στέλνουν οι πυροσβέστες του Ηνωμένου Βασιλείου, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, τραγουδώντας το διάσημο τραγούδι «Bella Ciao». «Όταν χτυπά μια κρίση, οι εργαζόμενοι πρέπει να απαντήσουν στην κλήση» αναφέρει το μήνυμα στην σελίδα του FBU National στο YouTube, όπου οι Βρετανοί πυροσβέστες παρουσιάζουν το βίντεο που ετοίμασαν και που αφιερώνουν στην Ιταλία και τους Ιταλούς. Ένα αφιέρωμα όχι μόνο στους Ιταλούς πυροσβέστες αλλά σε όλους τους κατοίκους της Ιταλίας που δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού. «Η οικογένεια των πυροσβεστών δεν έχει σύνορα. Και σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, σας στέλνουμε όλη την αγάπη, την δύναμη, την ελπίδα και αυτό το τραγούδι» λέει η παρουσίασε με τις νότες του «Bella Ciao» να ακούγονται. «Μένουμε ενωμένοι πέρα από τα σύνορα».

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία ανέρχεται πλέον σε 183.957 κρούσματα, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 24.648 και παράλληλα, 51.600 άνθρωποι να έχουν ιαθεί. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 534 ασθενείς και καταγράφηκαν 2.729 νέα κρούσματα. 2.723 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό. 2.471 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 24.134 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο, ενώ για 81.104 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Δείτε ακόμη

Από την υποσαχάριο Αφρική οι μετανάστες στο Κρανίδι – Τι λέει η ιδιοκτήτρια
Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση για την άρση – Οι 3 φόβοι της ΕΛΑΣ και τα σχολεία
Προβληματισμός στην ιατρική κοινότητα για τον 35χρονο – Τι καταγγέλλει η οικογένεια
Η θεραπευτική μελέτη με πλάσμα αίματος από Έλληνες γιατρούς που δίνει ελπίδες
Πώς η “πληγωμένη” Ελλάδα κατάφερε να ξεφύγει τον κίνδυνο – Η ανάλυση του Time
Επιχείρηση “κανονικότητα” – Το σχέδιο του Μαξίμου για την άρση των μέτρων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις