Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστοπούλου – Καγιά: «Βροχή» τα… unfollow στο Instagram – Οι «μπηχτές» της booker
LIFESTYLE

Χριστοπούλου – Καγιά: «Βροχή» τα… unfollow στο Instagram – Οι «μπηχτές» της booker

Χριστοπούλου - Καγιά: Oι δύο αυτές γυναίκες, ναι μεν συνεργάστηκαν στο GNTM, ωστόσο όπως φαίνεται η σχέση τους περνάει κρίση.

Χριστοπούλου – Καγιά: Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια ξεχωριστή κυρία της ελληνικής μόδας, που διετέλεσε επί πολλά χρόνια μία από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας, εκπροσωπώντας ονόματα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές ακόμα. Όπως λέει η ίδια, βλέπει όλα τα μοντέλα σαν παιδιά της και δεν ξεχωρίζει κανένα. Η Βίκυ Καγιά είναι Ελληνίδα μοντέλο, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και ηθοποιός. Όμως, την αγαπήσαμε ιδιαίτερα μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσίαζε όπως είναι το GNTM και το Shopping Star. Oι δύο αυτές γυναίκες, ναι μεν συνεργάστηκαν στο GNTM, ωστόσο όπως φαίνεται η σχέση τους περνάει κρίση. Απόδειξη αυτού αποτελεί η ανακοίνωση που είχε κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό» για το unfollow που «έπαιξε» μέσα στο Πάσχα.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εν μέσω Πάσχα, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά από το Instagram. «Η Καγιά την ακολουθεί, η Χριστοπούλου όμως όχι…» , είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις και με τις δύο κυρίες,σχολιάζοντας: «Επειδή είναι γνωστό ότι διατηρώ πολύ καλή σχέση και με τις δύο κυρίες, θα πω την αλήθεια, ότι το unfollow δεν το ήξερα. Εάν μία από τις δύο κυρίες δεν πουν δημοσίως πώς είναι η σχέση τους, δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα» .

To «καρφί» της Καγιά για την Χριστοπούλου

Μέχρι στιγμής πάντως καμία από τις δύο κυρίες δεν έχει τοποθετηθεί για το unfollow, ενώ η Βίκυ Καγιά εξακολουθεί να ακολουθεί την Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram. Υπενθυμίζουμε πάντως πως πριν λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά είχε σχολιάσει τη μετακίνηση της Έλενας Χριστοπούλου στον Skai και στο My Style Rocks, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος φεύγει από το Star, δεν επιστρέφει». Στη συνέχεια ήρθε και η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου «Για να το είπε η Βίκυ που είναι τόσα χρόνια στο κανάλι και κάνει επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης ίσως με κάποιον από τους υπεύθυνους έχει μιλήσει, ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν έχω ιδέα από όλα αυτά, δεν είναι και η δουλειά μου».

Χριστοπούλου: «Εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για το unfollow που έκανε στον Νίκο Μουτσινά και στο Καλό μεσημεράκι. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως: «Είμαι πολύ ενεργή στο Instagram. Τις τελευταίες μέρες κάνω ένα ξεκαθάρισμα. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου, στα social media και στα προσωπικά μου. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν τη σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό. Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού βαδίζουμε».

Χριστοπούλου: Η πρώτη της απάντηση για το unfollow

Δείτε ακόμα

Αθηναΐς Νέγκα: «Μου άφηναν το φαγητό έξω από το δωμάτιο σαν φυλακισμένη»

“Θα την περάσουμε την κρίση…” – Η τρυφερή φωτο της Κεραμέως με τα παιδιά της

Γιώργος Λιάγκας: Αμφιβάλλω αν πέρασε η Φαίη τον κορωνοϊό

Η Σήλια Κριθαριώτη μιλά για τη σκληρή μάχη της με τον ιό – Το “ευχαριστώ” στον Μαρινάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις