Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Δημοσίευμα θέλει τους Μήτρογλου και Σιόβα να επιστρέφουν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα θέλει τους Μήτρογλου και Σιόβα να επιστρέφουν

Ολυμπιακός: Επιστροφή στα πάτρια για δύο διεθνείς Έλληνες, που θέλουν να κλείσουν την καριέρα τους στο Λιμάνι που αγάπησαν.

Ολυμπιακός: Σύμφωνα με το σημερινό, κεντρικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Πρωταθλητή Μήτρογλου και Σιόβας θέλουν να επιστρέψουν στο Λιμάνι για να κλείσουν την καριέρα τους! «Θέλουν Θρύλο Σιόβας, Μήτρογλου – Οι δύο διεθνείς άσοι (των οποίων τα συμβόλαια με Λεγανές και Μαρσέιγ λήγουν σε έναν χρόνο) έχουν την επιθυμία να φορέσουν και πάλι τα ερυθρόλευκα», αναφέρει το δημοσίευμα. Είναι γεγονός βέβαια πως και οι δύο διεθνείς έχουν συνδέσει το όνομα και την καριέρα τους με τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, το δημοσίευμα σημειώνει την επιθυμία, όχι το πότε θέλουν να επιστρέψουν. Παρόλα αυτά και λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται σε έναν χρόνο, δεν αποκλείεται (ειδικά για τον Μήτρογλου που δεν τα έχει καταφέρει με τη φανέλα της Μαρσέιγ) να μείνουν ελεύθεροι από φέτος το καλοκαίρι (και η Λεγανές είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, άρα αν δεν “σώσει” την κατηγορία θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα και για τον Σιόβα).

Ολυμπιακός: Σενάριο και για Μπενσαρκί

Το όνομα του Μαροκινού επιθετικού της Ζάμαλεκ, Ασράφ Μπενσαρκί φέρνουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό οι Γάλλοι.  Σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζει τον διεθνή Μαροκινό της Ζάμαλεκ Ασράφ Μπενσαρκί. Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, αλλά κι ως δεύτερος επιθετικός, ενώ δεσμεύεται για δύο ακόμα χρόνια με την ομάδα της Αιγύπτου, όπου τη φετινή σεζόν μετράει 21 συμμετοχές, 9 γκολ και 5 ασίστ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα για τον παίκτη ενδιαφέρονται επίσης η Μονπελιέ, η Νις, η Στρασμπουρ, τρεις ακόμη σύλλογοι του Σαμπιονά, αλλά και η Τραμπζονσπόρ με τη Σταντάρ Λιέγης. Προηγούμενες ομάδες του Μπενσαρκί ήταν η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, η Λανς και η Wydad Casablanca.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο γήπεδο με μάσκα

«Όχι» σε νέο δανεισμό του Αραούχο στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας

Ο Μαραντόνα εύχεται χρόνια πολλά στον Ριβάλντο, φορώντας φανέλα του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις