Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4 αποχώρηση: Η… επιστροφή παικτών και οι βαθμολογίες των υποψηφίων
LIFESTYLE

MasterChef 4 αποχώρηση: Η… επιστροφή παικτών και οι βαθμολογίες των υποψηφίων

MasterChef 4 αποχώρηση: Η παραμονή ανάμεσα στον Γιώργο Λασκαρίδη και τον Κώστα Νταλιάνη κρίθηκε στους δύο πόντους.

MasterChef 4 αποχώρηση: Ενώ ο κορονοϊός έχει θέσει σε αναστολή χιλιάδες επιχειρήσεις, σε αναστολή βρίσκονται και οι περισσότερες τηλεοπτικές σειρές, ριάλιτι που συνηθίζαμε να παρακολουθούμε. Ωστόσο, το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, αν και έχει ελαττώσει την ποσότητα των επεισοδίων που προβάλλονται εβδομαδιαίως, συνεχίζει δυναμικά, σημειώνοντας τεράστια νούμερα τηλεθέασης. Έτσι λοιπόν ένα ακόμα επεισόδιο απολαύσαμε χθες στο Star. Ένα επεισόδιο κρίσιμο και γεμάτο… εκπλήξεις.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο λοιπόν, ο Γιώργος Λασκαρίδης και ο Κώστας Νταλιάνης έδωσαν σκληρή μάχη για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής μετά την απόφαση της Μαρίας Μπέη να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώσει τη Ντέμη. Ωστόσο, είχαμε και μία «γεύση» από τα παλιά. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Τόγιας και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν οι δύο παίκτες που είδαμε στο περσινό MasterChef και που κλήθηκαν, τώρα, να δώσουν το δικό τους πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζομένους. Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί φυσικά, με τον Πάνο και την Σπυριδούλα, δοκίμασαν, αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των δύο παικτών. Ο Κώστας Νταλιάνης συγκέντρωσε 33 βαθμούς και ο Γιώργος Λασκαρίδης 31. Ο δεύτερος ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef.

Αναλυτικά η βαθμολογία των κριτών

MasterChef spoiler 21/4

Οι παίκτες που αποχώρησαν από την αρχή του ριάλιτι μαγειρικής μέχρι και την τελευταία αποχώρηση του Γιώργου, επιστρέφουν στο παιχνίδι και διεκδικούν τρεις ποδιές. Δέκα πέντε παίκτες ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για μια θέση και πάλι στο MasterChef 4. Βέβαια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα εκνευριστεί με έναν διαγωνιζόμενο και το πιάτο που θα παρουσιάσει. Οι πληροφορίες του Sportime λένε ότι στο σπίτι θα επιστρέψει και πάλι ο Γιώργος, η Μάρλεν αλλά και η Μαριάννα.

Το trailer του σημερινού επεισοδίου

Δείτε ακόμα

«Μαγειρεύοντας με τη Μαριάννα» – Ο Κιμούλης μάς «βάζει» στην κουζίνα του

H Γκαγκάκη για την απώλεια του πατέρα της – «Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου»

Γιώργος Λιάγκας: Αμφιβάλλω αν πέρασε η Φαίη τον κορωνοϊό

Η Σήλια Κριθαριώτη μιλά για τη σκληρή μάχη της με τον ιό – Το “ευχαριστώ” στον Μαρινάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις