Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κεραμέως παιδιά: Η τρυφερή φωτογραφία στο Facebook
LIFESTYLE

Κεραμέως παιδιά: Η τρυφερή φωτογραφία στο Facebook

Κεραμέως παιδιά: Η Νίκη Κεραμέως έχει εξομολογηθεί ότι παραλίγο να γεννήσει στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όπου είχε πάει ως καλεσμένη όταν της έσπασαν τα νερά.

Κεραμέως παιδιά: Μια όμορφη φωτογραφία με τους γιους της ανέβασε στο facebook ανήμερα του Πάσχα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η Κεραμέως είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά και μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 1,5 ετών και τον Λουκά 4 ετών.

Με αφορμή την γιορτή του Πάσχα, η ίδια ανέβασε στη σελίδα της στο facebook μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία προσπαθεί να μάθει στα παιδιά της το τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών.

Έγραψε στη λεζάντα:

Μαθαίνοντας στον Λουκά και τον Κωνσταντίνο το τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών… Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους! Θα την περάσουμε την κρίση και θα βγούμε δυνατότεροι! #menoumespiti

Η Νίκη Κεραμέως έχει εξομολογηθεί ότι παραλίγο να γεννήσει στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όπου είχε πάει ως καλεσμένη όταν της έσπασαν τα νερά.

«Όταν ήμουν έγκυος πρώτη φορά, δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή. Μάλιστα, έτυχε να σπάσουν τα νερά μου πηγαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Ήμουν καλεσμένη σε πάνελ, ένιωσα να σπάνε τα νερά μου και η αγωνία μου ήταν τι θα γίνει το πάνελ χωρίς εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν με την Πόπη Τσαπανίδου στο Star και την πήρα τηλέφωνο και της λέω: «Πόπη, χίλια συγγνώμη αλλά νομίζω ότι μου συμβαίνει αυτό». Με ρώτησε: «Τι εννοείς νομίζεις;» και απάντησα: «Δεν είμαι σίγουρη, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Σου ζητάω συγγνώμη για το πάνελ», είπε η Νίκη Κεραμέως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις