35χρονος κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λόγια στον παππού του

ΕΛΛΑΔΑ

35χρονος κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λόγια στον παππού του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

35χρονος κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Ο θάνατος του 35χρονου από κορωνοϊού, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους αρμοδίους καθώς δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

21.04.2020 | 22:18

35χρονος κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο παππούς του 35χρονου που έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό που τόνισε ότι δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό γιατί δεν είχε αρρωστήσει ποτέ. “Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. “Καλά είσαι;” “Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί”, λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!”.

«Χάθηκε γρήγορα, ήταν ραγδαία εξέλιξη»

Όπως λέει στο iefimerida.gr ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Αγιος Δημήτριος», Στέφανος Χατζηλιάδης «ήταν ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είχε πολύ υψηλό πυρετό και χάθηκε τόσο γρήγορα. Ηταν μια ραγδαία εξέλιξη η οποία στεναχώρησε τους πάντες». Σύμφωνα με το voria.gr o 35χρονος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα, έμενε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και φέρεται να έχει καταγωγή από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

«Ο κορωνοϊός δεν χτυπάει μόνο τους μεγάλους»

Ο κ. Χατζηλιάδης υπογράμμισε πως όλοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις. «Ο κορωνοϊός δεν χτυπάει μόνο τους μεγάλους. Να ακούμε όλοι τους ειδικούς και να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μην έχουμε άλλο τέτοιο περιστατικό είναι κρίμα να χάνονται νέοι». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές που ξαγρυπνούν στο νοσοκομείο. «Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση προκειμένου να μην λείψει τίποτα στους συναδέλφους» για να μην έχουν κρούσματα σε υγειονομικούς.

Δείτε ακόμη

Τι συμβαίνει στ’ αλήθεια στην Τουρκία; Οι New York Times έχουν στα “χέρια” τους στοιχεία
Τζόνσον – Τραμπ συμφώνησαν να βάλουν “μπρος” τις οικονομίες
Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη – Μισέλ: Κορονοϊός και τουρκικές προκλήσεις στην ατζέντα
Συγκλονισμένη για τον 35χρονο η διευθύντρια της ΜΕΘ – “Είναι πολύ άγριο όλο αυτό”
“Καλύτερα τα παράθυρα” – Το σχόλιο Τσιόδρα για τα κλιματιστικά
Ιατρικό μυστήριο ο θάνατος του 35χρονου, πατέρα ενός παιδιού
Exit mobile version