Σάντρο Ροσέλ φυλακή: Δήλωση που προκαλεί ανατριχίλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάντρο Ροσέλ φυλακή: Δήλωση που προκαλεί ανατριχίλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σάντρο Ροσέλ φυλακή: Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, σόκαρε με τις αποκαλύψεις για την πρώτη του μέρα στην φυλακή.

21.04.2020 | 11:40

Σάντρο Ροσέλ φυλακή: Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή και ελεύθερος πλέον, μίλησε για την περιπέτειά του, στην «Mundo Deportivo» λέγοντας μερικά σοκαριστικά γεγονότα. Τέτοιες ημέρες πριν από έναν χρόνο, ο Σάντρο Ροσέλ έβλεπε επιτέλους φως στο τούνελ. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014, πέρασε 643 ημέρες σε προσωρινή κράτηση σε φυλακή της Μαδρίτης, για ένα οικονομικό έγκλημα, για το οποίο εντέλει αθωώθηκε.

Ένα χρόνο μετά, ο Ροσέλ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «Mundo Deportivo», στην οποία επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «Την πρώτη μέρα μάς έδωσαν τέσσερα προφυλακτικά και τέσσερα βαζάκια βαζελίνης. Ανησύχησα». Ενώ πρόσθεσε «Αν δεν ήμουν πρόεδρος της Μπάρτσα, δεν θα είχα πάει φυλακή. Γι’ αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία. Ούτε θεωρώ ότι κανείς θα με είχε ερευνήσει επιχειρηματικά, ούτε θα με είχε κατασκοπεύσει, ούτε καν θα είχα αυτό το νομικό κυνήγι που εξακολουθώ να έχω. Από τότε που εξελέγη πρόεδρος της Μπάρτσα, είχα 72 έρευνες των οικονομικών αρχών. Πριν γίνω πρόεδρος, μηδέν. Τυχαίο;». «Στη φυλακή είτε πεθαίνεις εσωτερικά, είτε βγαίνεις πιο δυνατός. Εγώ είχα την συμπαράσταση της γυναίκας μου, των γονιών μου και των φίλων μου σε όλο αυτό», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα».

Δείτε ακόμη

Θλιβερό: Με συμπτώματα κατάθλιψης 1 στους 10 ποδοσφαιριστές
Ο Μαραντόνα εύχεται χρόνια πολλά στον Ριβάλντο, φορώντας φανέλα του Ολυμπιακού
Ποσό-ρεκόρ σε δημοπρασία για την υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη
Πρόστιμα και μία σύλληψη για τα επεισόδια στην Τούμπα (vid)
Αντιδράσεις για τη φωτογραφία του Μουτζούρη σε καφενείο – Την “κατέβασε” μετά τις καταγγελίες
Στους 119 οι νεκροί -Πέθανε 35χρονος, χωρίς υποκείμενο νόσημα
Exit mobile version