Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ριβάλντο: Γενέθλια για τον πρώην άσσο του Ολυμπιακού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ριβάλντο: Γενέθλια για τον πρώην άσσο του Ολυμπιακού

Ριβάλντο: Τα 48α του γενέθλια γιόρτασε χθες ένας εκ των κορυφαίων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, ο Ριβάλντο

Ριβάλντο: Ο Ριβάλντο είναι μια από τις κορυφαίες μορφές του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και χθες γιόρτασε τα 48α γενέθλιά του. Επόμενο ήταν μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να του στείλουν τις ευχές τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο «θεός» Ντιέγκο Μαραντόνα, που έκανε μια ανάρτηση με… ελληνικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, ανέβασε στα social media μία φωτογραφία των δυο τους, όταν φορούσαν και οι δύο τα «ερυθρόλευκα»!

Το 2005, ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο Ριβάλντο εκείνη τη σεζόν, έπαιξε καταλυτικό ρόλο για τη συγκεκριμένη διάκριση. Στη φιέστα των «ερυθρόλευκων», είχε παρευρεθεί και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ξεσήκωσε με την παρουσία του το κατάμεστο Καραϊσκάκης. Παράλληλα ο Ντιεγκίτο συνάντησε και τον Ριβάλντο. Οι δυο τους είχαν θερμό εναγκαλισμό στη φυσούνα, καθώς τους διακατέχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλο.

Ριβάλντο: «Χρόνια πολλά Ρίμπο»

Ακόμα και σήμερα οι σχέσεις των δύο θρύλων του ποδοσφαίρου παραμένουν άριστες. Ετσι ο Μαραντόνα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον πολύ καλό του φίλο Ριβάλντο για τα γενέθλια του, μέσω των social media με μία φωτογραφία από τα παλιά, στα «ερυθρόλευκα» στο Καραϊσκάκης. «Χαρά μου που σε γνώρισα προσωπικά και τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου. Καταπληκτικό να σε βλέπω να προπονείσαι με την οικογένεια σου. Χρόνια πολλά Ρίμπο», έγραψε ο Ντιέγκο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θλιβερό: Με συμπτώματα κατάθλιψης 1 στους 10 ποδοσφαιριστές

Ποσό-ρεκόρ σε δημοπρασία για την υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη

Αυγενάκης: Θα αργήσουμε να δούμε αγώνες με φιλάθλους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις