Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Μια συγκινητική πρωτοβουλία της Ένωσης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Μια συγκινητική πρωτοβουλία της Ένωσης

ΑΕΚ: Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου για την αγορά των συλλεκτικών εμφανίσεων της ΑΕΚ προκειμένου να ενισχυθεί το μέτωπο της μάχης εναντίον του COVID 19.

ΑΕΚ: Η ΑΕΚ, συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια καταπολέμησης του κορονοϊού, το τελευταίο διάστημα μέσω του e-shop έχει βγάλει προς πώληση συλλεκτικές εμφανίσεις της ομάδας. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πηγαίνουν αποκλειστικά στην αγορά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού στη μάχη κατά του ιού. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής. Αρχικά έφυγαν 500 κομμάτια, με την ΑΕΚ να προχωρά σε νέα παραγγελία. Πλέον έχουν πωληθεί κοντά στις 1000 φανέλες με τους κιτρινόμαυρους να ζητούν επιπλέον προμήθειες!

Στο μεταγραφικό σκέλος τώρα, η επιθυμία ΑΕΚ και Όγκνιεν Βράνιες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους είναι δεδομένη, με την Άντερλεχτ να φαίνεται πως δεν θα σταθεί εμπόδιο. Ωστόσο «αγκάθι» για την παραμονή του είναι το μεγάλο συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος στόπερ έχει λαμβάνειν 1,8 εκατ. ευρώ από τους Βέλγους στα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του, ενώ η «Ένωση» φέτος κάλυπτε περίπου το 50% των αποδοχών του.

ΑΕΚ: Η φόρμουλα για τον Βράνιες

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να καλύψουν όλη τη διαφορά και αναζητείται η φόρμουλα για να παραμείνει. Θα χρειαστεί πιθανότατα η Άντερλεχτ να δώσει μια αποζημίωση στον ποδοσφαιριστή ή να ρίξει και ο ίδιος το κασέ του (ή και τα δύο). Πάντως στην ΑΕΚ σκέφτονται να προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλαδή έναν επιπλέον χρόνο σε σχέση με την συμφωνία που είχε με την Άντερλεχτ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Όχι» σε νέο δανεισμό του Αραούχο στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας

«Στη φυλακή μας έδωσαν προφυλακτικά και βαζελίνη» – Σοκαριστική δήλωση Ροσέλ

Ο Μαραντόνα εύχεται χρόνια πολλά στον Ριβάλντο, φορώντας φανέλα του Ολυμπιακού

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις