Τουρισμός Ελλάδα – κορονοϊός: Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την άρση των μέτρων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρισμός Ελλάδα – κορονοϊός: Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την άρση των μέτρων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Τουρισμός Ελλάδα - κορονοϊός: Δεν θα είναι χρονιά ρεκόρ αλλά από μία μικρότερη πίτα η Ελλάδα θα διεκδικήσει κομμάτι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

20.04.2020 | 13:00

Τουρισμός Ελλάδα – κορονοϊός: Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιό της για τον τουρισμό, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν θεωρούμε την φετινή χρονιά χαμένη. Δεν θα είναι χρονιά ρεκόρ αλλά από μία μικρότερη πίτα η Ελλάδα θα διεκδικήσει κομμάτι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η οικονομία δείχνει καλά σημάδια παρά τα αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Για την άρση των μέτρων ο υπουργός επανέλαβε ότι «τον ρυθμό χαλάρωσης θα μας τον πουν οι ειδικοί». Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, είπε: «Δεν υπάρχουν πρόωρες εκλογές. Δεν είναι παιχνίδι η πολιτική. Στο τέλος της τετραετίας θα μας κρίνουν οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν».

Η αποστομωτική απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα στις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα προγράμματα κατάρτισης των επιστημόνων είναι αδιαφανή απάντησε λέγοντας τα εξής: «Η ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να μας πει ότι τα πλαίσια το προγραμμάτων κατάρτισης των επιστημόνων είναι αδιαφανή είναι στα όρια της κωμωδίας».

Προσέθεσε ότι: «ο λόγος που αυτά τα προγράμματα είναι εξαιρετικά αδιαφανή είναι διότι δεν αποφασίζει ο υπουργός ή η κυβέρνηση ποιος θα πάρει τα λεφτά. Ο κάθε δικαιούχος επιλέγει σε ποιο ΚΕΚ θα πάει. Δεν επιλέγει ο υπουργός για να έχει υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία». «Παρασύρανε τον κ. Τσίπρα και τον υποβιβάσανε από πρώην πρωθυπουργό σε τρολ διαδικτύου», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε ακόμα

«Η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη σε ελάχιστες περιπτώσεις» – Ο Οικονόμου «επαινεί» την αφοσίωση των Ελλήνων στα μέτρα

Κεραμέως: «Προτεραιότητά μας, οι Πανελλαδικές»

Παναγιωτόπουλος: Το φως διαλύει το σκοτάδι και τελικά η ζωή υπερνικά τον θάνατο

Η Ελλάδα πάει καλά: Το αισιόδοξο μήνυμα της Κοτανίδου για το καλοκαίρι (vid)

Exit mobile version