Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σκύλος με ανθρώπινο πρόσωπο: Το viral τσιουάουα μάς αφήνει με το στόμα… ανοιχτό
PLUS

Σκύλος με ανθρώπινο πρόσωπο: Το viral τσιουάουα μάς αφήνει με το στόμα… ανοιχτό

Σκύλος με ανθρώπινο πρόσωπο: Τα αφεντικά του δεν του έδιναν κάποια νόστιμη λιχουδιά που τόσο πολύ είχε ανάγκη εκείνος.

Σκύλος με ανθρώπινο πρόσωπο: Κατά καιρούς ακούμε περίεργα περιστατικά. Αυτά όμως που μάς προκαλούν περισσότερη εντύπωση αφορούν τους μικρούς μας, τετράποδους φίλους. Ο Σίλο, όπως τον φωνάζει η αφεντικίνα του Κάϊλα, είναι ένας απίστευτα δεικτικός και επικριτικός σκύλος, με το βλέμμα του μόνο – όταν, βέβαια, οι περιστάσεις το απαιτούν. Έτσι αυτό το τσιουάουα με το πρόσωπο ανθρώπου θέλησε να δείξει την έντονη δυσαρέσκειά του.

Ο λόγος; Τα αφεντικά του δεν του έδιναν κάποια νόστιμη λιχουδιά που τόσο πολύ είχε ανάγκη εκείνος. Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο του Σίλο που κάνει γκριμάτσες κυκλοφόρησε και μέσα σε λίγο καιρό έγινε viral. Οφείλουμε φυσικά να παραδεχτούμε, ότι δεν συναντάμε συχνά σκύλο με «ανθρώπινο» πρόσωπο.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Η «Κυρία Φρύδια»

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν, συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό με ένα μπουλντόγκ. Ο λόγος για τη Madame Eyebrows (Κυρία Φρύδια), ένα αγγλικό μπουλντόγκ, το οποίο μοιάζει σαν να είναι συνεχώς λυπημένο. Ακόμα κι αν του βάλεις καπέλο γενεθλίων, ή το ντύσεις με κάποιο αστείο κοστούμι, φαίνεται να μην το διασκεδάζει. Αλλά όπως λέει η ιδιοκτήτριά του, Τζανίνα, η θλιμμένη έκφραση του σκύλου της, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς πίσω από τη «μάσκα», κρύβεται ένα χαρούμενο κουτάβι.

Μιλώντας στο Unilad, η Τζανίνα είπε ότι το μπουλντόγκ είναι στην πραγματικότητα ένα «πολύ αστείο και πολύ χαρούμενο σκυλί». Όπως κάθε σκυλί-σταρ, έτσι και η Madame Eyebrows, έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την ακολουθούν πάνω από 138.000 χρήστες. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες μάλιστα, βλέπουμε και τη φίλη της Luna, ένα αξιαγάπητο λαμπραντόρ. Η αξιολάτρευτη εμφάνισή της Madame Eyebrows έχει κερδίσει την καρδιά των ακολούθων της, οι οποίοι γεμίζουν τις αναρτήσεις της με γλυκά μηνύματα. «Κάθε φωτογραφία της με κάνει να χαμογελάω», γράφει χαρακτηριστικά ένας.

https://www.instagram.com/p/B713hMjIVVd/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμα

Γρήγορες λύσεις για τους 3 κοινούς λεκέδες που συναντάμε σε κάθε γιορτινό τραπέζι

Covid – 19: Πιο επικίνδυνα τα χαρτονομίσματα από τα κέρματα για την μετάδοση του ιού

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο – Η viral κότα που είχε… «πεισμώσει» πάνω στο παρμπρίζ (vid)

NASA: Ένα μαγευτικό «ταξίδι» στον πλανήτη Άρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις