Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Πετρουλάκη ασκήσεις για το σπίτι: Καλλίγραμμα πόδια… στο κρεβάτι
PLUS

Πετρουλάκη ασκήσεις για το σπίτι: Καλλίγραμμα πόδια… στο κρεβάτι

Πετρουλάκη ασκήσεις για το σπίτι: Δείτε το παρακάτω βίντεο και διαβάστε τις οδηγίες της.

Πετρουλάκη ασκήσεις για το σπίτι: Η Ελένη Πετρουλάκη ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με ασκήσεις για τα πόδια, τα οποία μπορείτε να κάνετε ακόμα και στο κρεβάτι σας! Αυτήν την περίοδο που, μπορεί μεν τα κρούσματα να είναι λιγότερα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να μένουμε σπίτι, είναι πάντα ευπρόσδεκτες οι συμβουλές των ειδικών, για να παραμείνουμε σε φόρμα και να διατηρήσουμε τα επίπεδα της ευεξίας μας σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Και φυσικά, η διάσημη trainer Ελένη Πετρουλάκη δε θα μπορούσε παρά να προσφέρει κι εκείνη απλόχερα τις συμβουλές της, προτείνοντας ασκήσεις για το σπίτι.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Ελένη Πετρουλάκη προτείνει ασκήσεις για τα πόδια, τις οποία μπορείτε να κάνετε στο κρεβάτι σας.

«Αυτές τις ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό, μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου. Στο κρεβάτι σου, φορώντας τις πιτζάμες σου. Τα οφέλη της γυμναστικής στην υγεία και την ψυχολογία σου είναι γνωστά. Ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι μας μένουμε σπίτι» γράφει η Ελένη Πετρουλάκη στη λεζάντα του βίντεο και προσθέτει:

«Ένα πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους ανεξάρτητα το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

– Αρχάριοι (ένας κύκλος από ένα σετ για κάθε άσκηση)

– Μεσαίο επίπεδο (2 κύκλοι από δυο σετ για κάθε άσκηση)

– Προχωρημένοι (3 κύκλοι από 3 σετ για κάθε άσκηση)

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο μυική ενδυνάμωση-καύση λίπους και μυική γράμμωση εφόσον κάνουμε παράλληλα και διατροφή. Οι ασκήσεις είναι πολύ απλές και μπορούμε να τις εκτελέσουμε εύκολα… Είμαι εδώ για εσάς να βοηθήσω όσο μπορώ να γίνει πιο εύκολη η παραμονή στα σπίτια μας…»

https://www.instagram.com/p/B_MYZ6TnFI1/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις