Παρτσαλάκης νέα: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για την υγεία του

LIFESTYLE

Παρτσαλάκης νέα: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για την υγεία του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παρτσαλάκης νέα: Καλά είναι τα νέα που προκύπτουν για την πορεία της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

20.04.2020 | 12:22

Παρτσαλάκης νέα: Για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη, θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Παρτσαλάκης υπέστη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου καρδιακό επεισόδιο και έκτοτε νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Φέτος πρωταγωνιστεί στις «8 λέξεις» σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου και όπως είναι φυσικό τους συνδέει μια φιλία εκτός από συνεργασία.

Ο Ανδρέας Γεωργίου λοιπόν είπε «Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ», έγραψε συγκεκριμένα ο Ανδρέας Γεωργίου.

Τι μας είπε η κουμπάρα του, κ. Ελευθερία

Σύμφωνα με την κουμπάρα του, κ. Ελευθερία, δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Όπως γράφει χαρακτηριστικά σε μήνυμα που έστειλε στο Alphafreepress.gr, “καλά στην υγεία του είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο κι έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Συνεχούς Φροντίδας αλλά σε απόλυτα ελεγχόμενη κατάσταση. Για λόγους πρόληψης, θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη και δε θα χρειαστεί ούτε αγγειοπλαστική ή άλλη επέμβαση, παρά μόνο φαρμακευτική αγωγή και οδηγίες για… ξεκούραση!”.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό. «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».

Δείτε ακόμη

«Διακοπές θα κάνουμε σίγουρα φέτος» – Το αισιόδοξο μήνυμα της Κοτανίδου για το καλοκαίρι

Πώς κατάφεραν οι Έλληνες να “κλείσουν στόματα” το Πάσχα

Γλέντια σε Κορδελιό, Λάρισα, Πειραιά ανήμερα Πάσχα – Χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας

“Ποτέ δεν ήμασταν πιο μαζί” – Τα γεμάτα ελπίδα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου

Καραντινάτο… Πάσχα σε μπαλκόνια, ταράτσες και αυλές

Έφτασε Λαμία ο κορονοϊός – Γεγονός το πρώτο κρούσμα!

Exit mobile version