Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Κιμούλης κόρη: Η φωτογραφία στο Instagram από την «πασχαλινή» τους καραντίνα
LIFESTYLE

Γιώργος Κιμούλης κόρη: Η φωτογραφία στο Instagram από την «πασχαλινή» τους καραντίνα

Γιώργος Κιμούλης κόρη: Ένα από τα σπάνια ιδιωτικά στιγμιότυπα που ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης μοιράστηκε στο instagram.

Γιώργος Κιμούλης κόρη: Ο Γιώργος Κιμούλης ζει με την κόρη του Μαριάννα, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Την Μαριάννα την έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Μαρία Δαμανάκη. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, δημοσίευσε στο Instagram μία κοινή φωτογραφία τους στην κουζίνα του σπιτιού, ανήμερα το Πάσχα. «Κυριακή Πάσχα – μαγειρεύοντας με τη Μαριάννα» σχολίασε ο ίδιος στην ανάρτησή του, καταγράφοντας έτσι την οικογενειακή τους, πασχαλινή, καραντίνα.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για την κόρη του: Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει «το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου». Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι περήφανος για τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι ωραίο για τα παιδιά. Προσπαθώ να είμαι γενναιόδωρος μαζί της. Υπάρχει ένας ωραίος στίχος που λέει “αγαπάω σημαίνει οφείλω”.

Η ανάρτηση του Κιμούλη για την πανδημία

“Η “πανδημία” ως εργαλείο περίσπασης, στοχεύει στη φυσικοποίηση της κρίσης”. Με αυτή τηn λιτή πρόταση και ανάρτηση που έκανε λίγο καιρό πριν, παίρνει θέση για την κρίση που έχει προκύψει από τους περιορισμούς και την καραντίνα, ο δημοφιλής ηθοποιός. “Την ώρα της κρίσης δεν προσέχουμε όσο πρέπει το παιχνίδι της εξουσίας”, γράφει σε άλλη ανάρτησή του. Σε άλλα νέα ο Γιώργος Κιμούλης συμμετείχε πρόσφατα στην “Όμορφη Πόλη” του Μίκη Θεοδωράκη στο πλευρό του Κώστα Καζάκου σε σειρά παραστάσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ακόμα

Γιώργος Λιάγκας: Αμφιβάλλω αν πέρασε η Φαίη τον κορωνοϊό

Η Σήλια Κριθαριώτη μιλά για τη σκληρή μάχη της με τον ιό – Το “ευχαριστώ” στον Μαρινάκη

“Επειδή ακούγονται διάφορα” – Η ανάρτηση του Γεωργίου για τον Παρτσαλάκη

Καπετάνιος: «Πήρα 48 ευρώ για δώρο Πάσχα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις