Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε 74χρονος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε 74χρονος

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα στην Ελλάδα, δύο οι θάνατοι τη Δευτέρα του Πάσχα.

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Το μεσημέρι της Δευτέρας ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του χτυπημένος και αυτός από κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 74χρονο. Πλέον ο αριθμός των νεκρών έφτασε στους 115. Ο 74χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στο οποίο νοσηλευόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε καταλήξει μια 67χρονη η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από παχυσαρκία, γεγονός που επιβάρυνε σημαντικά την υγεία της.

Για την πανδημία του κορωνοϊού και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας ΕΚΠΑ και «Ευαγγελισμός», στέλνοντας ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα. «Τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Έχουμε αρχίσει και αποσωληνώνουμε περισσότερους ασθενείς. Σε λίγο δεν θα έχουμε εισαγωγές σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυρία Κοτανίδου. Συμπλήρωσε ακόμα ότι μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα η καθημερινότητα όλων θα αλλάξει.

Όσον αφορά την πιθανότητα ο ιός να εξασθενεί σε υψηλές θερμοκρασίες τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις. Παρόλα αυτά, όπως είπε: « το ευχάριστο είναι ότι στην Ελλάδα όσο ο καιρός φτιάχνει όλοι θα είναι σε εξωτερικούς χώρους και δεν θα συνωστίζονται». Παράλληλα, σε σχετική ερώτηση που της έγινε για το εάν φέτος θα υπάρξουν καλοκαιρινές διακοπές η κυρία Κοτανίδου απάντησε θετικά.

Δείτε ακόμη

Στον εισαγγελέα ο Οντέρ Μουμίν μετά την ανθελληνική εκδήλωση

Πάλι τσαντίστηκε η Ραχήλ Μακρή – Τώρα επιτίθεται στον Μόσιαλο!

Νέα θεωρία από την καθηγητή Ιωαννίδη του Stanford, για τα πραγματικά κρούσματα στην Ελλάδα

«Αισθάνομαι ότι θα πεθάνω»: Διασώστης του ΕΚΑΒ συγκλονίζει – Ο διάλογος με 75χρονη

Συναγερμός στο Κρανίδι -Κρούσμα κορονοϊού σε έγκυο Σομαλή

Η Ελλάδα πάει καλά: Το αισιόδοξο μήνυμα της Κοτανίδου για το καλοκαίρι (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις