Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρούσμα στο «Μητέρα»: Θετική στον κορονοϊό βρεφονηπιοκόμος
ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσμα στο «Μητέρα»: Θετική στον κορονοϊό βρεφονηπιοκόμος

Κρούσμα στο «Μητέρα»: Συναγερμός έχει σημάνει στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα αφού έγινε γνωστό ότι βρεφονηπιοκόμος βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Κρούσμα στο «Μητέρα»: Συναγερμός έχει σημάνει στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα. Όπως έγινε γνωστό, βρεφονηπιοκόμος βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μετά τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις προνοιακές μονάδες. Όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι των προνοιακών μονάδων είναι αρνητικοί. Παράλληλα και τα βρέφη της πτέρυγας είναι αρνητικά. Ωστόσο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκ νέου τεστ σε όλους. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η βρεφονηπιοκόμος τηρούσε τα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, για να μην μεταδώσει τον ιό.

Την ίδια ώρα, όλοι οι εργαζόμενοι είναι σε επιφυλακή όλο αυτό το διάστημα. “Προσφέρουν φροντίδα στους φιλοξενούμενους, ΑΜΕΑ, παιδιά και ηλικιωμένους πάρα τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού. Δεν έχουν ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού. Και όμως δεν συμπεριλήφθηκαν οι 2600 εργαζόμενοι στο ειδικό επίδομα (δώρο Πάσχα). Θα πρέπει να υπάρξει ρύθμιση για να αποκατασταθεί η αδικία” τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιαννάκος. Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα στην χώρα μας στο σύνολό τους υπολογίζονται στα 2,235 ενώ οι θάνατοι στους 114.

Το τελευταίο θύμα της πανδημίας στην Ελλάδα καταγράφηκε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, καθώς μια 68χρονη από την Καστοριά έχασε τη μάχη βρισκόμενη στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από παχυσαρκία, γεγονός που επιβάρυνε σημαντικά την υγεία της.

Δείτε ακόμα

Συναγερμός στο Κρανίδι -Κρούσμα κορονοϊού σε έγκυο Σομαλή

Η Ελλάδα πάει καλά: Το αισιόδοξο μήνυμα της Κοτανίδου για το καλοκαίρι (vid)

Πώς κατάφεραν οι Έλληνες να “κλείσουν στόματα” το Πάσχα

“Ποτέ δεν ήμασταν πιο μαζί” – Τα γεμάτα ελπίδα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις