Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμβόλιο για κορονοϊό: Αντίθετος ο Τζόκοβιτς στην υποχρεωτική χρήση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμβόλιο για κορονοϊό: Αντίθετος ο Τζόκοβιτς στην υποχρεωτική χρήση

Εμβόλιο για κορονοϊό: Ο Τζόκοβιτς εμφανίστηκε αντίθετος σε μία ενδεχόμενη υποχρεωτική χρήση του εμβολίου.

Εμβόλιο για κορονοϊό: Ο κορονοϊός συνεχίζει να πλήττει ολόκληρο τον κόσμο, με άπαντες να περιμένουν τα τεστ και το εμβόλιο που θα αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωσή του και θα μειώσουν τους θανάτους, αλλά υπάρχουν διάφορες απόψεις όσον αφορά τη χρήση τους. Ανάμεσά τους και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος όχι μόνο έχει πειθαρχήσει στα μέτρα που έφερε ο κορονοϊός, αλλά έχει συμβάλλει με πολλούς τρόπους και στη “μάχη” για την αντιμετώπισή του. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε αντίθετος σε μία ενδεχόμενη υποχρεωτική χρήση του εμβολίου.

«Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο προκειμένου να ταξιδέψω. Αλλά αν γίνει υποχρεωτικό, τι θα συμβεί; Θα πρέπει να αποφασίσω. Έχω τις δικές μου σκέψεις για το θέμα κι αν αυτές οι σκέψεις αλλάξουν κάποια στιγμή, δεν το γνωρίζω. Υποθετικά, αν η σεζόν συνεχιστεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο, καταλαβαίνω πως ένα εμβόλιο θα κριθεί απαραίτητο για την αποφυγή μίας αυστηρής καραντίνας, αν και δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν», τόνισε το Νο1 του παγκόσμιου τένις.

1 εκ. σε νοσοκομεία

Ο 32χρονος Σέρβος είναι ένας εκ των αθλητών που έχουν βοηθήσει οικονομικά τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και το απέδειξε ακόμα μια φορά με μια τεράστια δωρεά που έκανε σε νοσοκομεία της Λομβαρδίας. Της περιοχής, δηλαδή, της Ιταλίας που υπέφερε σε τεράστιο βαθμό από τον κορονοϊό έχοντας εκατοντάδες νεκρούς ημερησίως και παραμένει φυσικά μέχρι σήμερα σε αυστηρή καραντίνα.

Τα νέα για τη δωρεά του Νόλε, το ύψος της οποίας, με παράκληση του ίδιου, δεν έχει αποκαλυφθεί, έκανε γνωστά ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας για το δυτικό Μπέργκαμο, Πίτερ Άσεμπεργκς. “Δεχτήκαμε μια τεράστια δωρεά από το εξωτερικό που με συγκίνησε. Και με συγκίνησε ακόμα περισσότερο το ότι προήλθε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έναν άνθρωπο που έχει ήδη δώσει 1 εκ. ευρώ στη χώρα του για αυτό το θέμα αλλά νοιάστηκε και για εμάς στο Μπέργκαμο και στη Λομβαρδία. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος, θα ήθελα να τον συναντήσω μια μέρα για να τον ευχαριστήσω” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη

Βιεϊρίνια: Αγαπώ την Ελλάδα, αλλά εκείνο το 2004…

Τι κάνει ένας 52χρονος στην καραντίνα; Ο Κλοπ πάντως… μαθαίνει τα βασικά!

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνέκρινε την κατάσταση του κορωνοϊού με το AIDS

Φοβερός Πρίντεζης: Δώρισε φορητούς αναπνευστήρες στο νοσοκομείο Σύρου

Το μήνυμα του Καρεμπέ με αφορμή τoν κορονοϊό

Ο Τζόκοβιτς δώρισε ένα εκατ. ευρώ σε νοσοκομεία της Λομβαρδίας

Επιτέλους: Το «The Last Dance» είναι πλέον διαθέσιμο – Τρέλα στα social!

Πώς κατάφεραν οι Έλληνες να “κλείσουν στόματα” το Πάσχα

“Σκάσε, παλιομ… και απλά αγκάλιασέ με” – Ο Μαραντόνα θυμάται το “χέρι του Θεού”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις