Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οργάνωση ψυγείου: Έξυπνες ιδέες για να είναι όλα στην θέση τους
PLUS

Οργάνωση ψυγείου: Έξυπνες ιδέες για να είναι όλα στην θέση τους

Οργάνωση ψυγείου: Πρόκειται για εξαιρετικά εύκολες, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικές κινήσεις για την καταπολέμηση του χάους που συνηθίζεται να επικρατεί.

Οργάνωση ψυγείου: Το ψυγείο είναι πολύ σημαντικό και γι ‘αυτό πρέπει πραγματικά να το φροντίζεις. Αρκεί απλά να το οργανώσεις με έξυπνα κόλπα, ώστε να δείχνει καθαρό και όμορφο. Πρόκειται για εξαιρετικά εύκολες, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικές κινήσεις για την καταπολέμηση του χάους που συνηθίζεται να επικρατεί. Πρώτη λύση είναι ο περιστρεφόμενος δίσκος. O περιστρεφόμενος δίσκος σερβιρίσματος είναι μια ιδιοφυής ανακάλυψη. Πόσο μάλλον αν τον τοποθετήσεις σε ένα ράφι του ψυγείου σου, ώστε να είναι τα τρόφιμα οργανωμένα και εύκολα στην πρόσβαση.

Τα πλαστικά καλαθάκια και κουτιά οργάνωσης ψυγείου είναι πολύ οικονομικά, αλλά θα οργανώσουν τέλεια το ψυγείο σου ώστε να βρίσκεις πανεύκολα ότι χρειάζεσαι. Είναι ότι πρέπει για την τακτοποίηση του ψυγείου. Ρίξε μια γρήγορη ματιά για το τι είναι μέσα στο ψυγείο σου, χωρίς καν να το ανοίξεις. Είναι ασφαλές να γράψεις απευθείας πάνω στο λευκό ψυγείο σου. Απλά θυμήσου να χρησιμοποιήσεις  μαρκαδόρο στεγνού σβησίματος (dry erase) αντί για τον μόνιμο (permanent).

Τι να κάνεις με τα σακουλάκια 

Για καλό και για κακό κάνε μια αρχική δοκιμή σε ένα σημείο που δεν φαίνεται. Αντί να χρησιμοποιήσεις την αυγοθήκη του ψυγείου σου, τοποθέτησε τα αυγά σου σε ένα συρμάτινο καλάθι. Θα εξοικονομήσει αρκετό χώρο στο ψυγείο. Χρησιμοποίησε τέλος μεταλλικά κλιπς για να κλείσεις τα σακουλάκια και να τα κρεμάσεις όμορφα από τη σχάρα του καταψύκτη σου – είναι σαν να έχεις πρόσθετα ράφια στην κατάψυξη.

Δείτε ακόμα

Τα 3 αντρικά ζώδια που απατούν…. «μέχρι να πεις κύμινο»

Νέα έρευνα για τον κορονοϊό: Ο ιός μεταδίδεται μέρες πριν την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων

Ειδικοί συνιστούν την σωστή μέθοδο για το στέγνωμα των χεριών

Κι όμως: Τα 3 πράγματα που έχεις στο δωμάτιό σου και μειώνουν την ερωτική επιθυμία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις