Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορυδαλλός – επιτάφιος: Ελεύθεροι οι 13 χρυσαυγίτες που προκάλεσαν επεισόδια
ΕΛΛΑΔΑ

Κορυδαλλός – επιτάφιος: Ελεύθεροι οι 13 χρυσαυγίτες που προκάλεσαν επεισόδια

Κορυδαλλός - επιτάφιος: Περίπου 70 άτομα με επικεφαλής τον χρυσαυγίτη Ηλία Παναγιώταρο απαιτούσαν να γίνει περιφορά επιταφίου στον Αγ. Νικόλαο Κορυδαλλού.

Κορυδαλλός – επιτάφιος: Ρητή δικάσιμο για τις 23 Νοεμβρίου, ορίστηκε από την εισαγγελία Πειραιά, για τα 13 άτομα που συνελήφθησαν χθες βράδυ έξω από τον Ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό, για παραβίαση των μέτρων πρόληψης που αφορά την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μετά τις απολογίες τους οι 13 αφέθησαν ελεύθεροι. Οι 13 συμμετείχαν σε συγκέντρωση ατόμων που ζητούσαν έξω από την εκκλησία να γίνει περιφορά του επιταφίου. Υπενθυμίζεται ότι χθες, Μεγάλη Παρασκευή, περί τα 70 άτομα με επικεφαλής τον χρυσαυγίτη Ηλία Παναγιώταρο απαιτούσαν να γίνει περιφορά επιταφίου στον Αγ. Νικόλαο Κορυδαλλού. Προκλήθηκε ένταση με την αστυνομία καθώς οι δημόσιες συναθροίσεις απαγορεύονται λόγω κορωνοϊού.

Έγιναν ρίψεις κροτίδων και η Αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές. Από αυτές οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις με τους οπαδούς της ΧΑ να κατηγορούνται για τα αδικήματα της απείθειας και της αντίστασης, της απείθειας κατά της κοινής υπουργικής απόφασης για το κλείσιμο των Ναών καθώς και για πρόκληση σωματικής βλάβης, αφού ένας άντρας της αστυνομίας τραυματίστηκε στο μάτι.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής πιθανότατα θέλει να αποφύγει το αυτόφωρο, καθώς ούτε έχει εμφανιστεί στις Αρχές αλλά ούτε έχει εντοπιστεί σε κάποιο από τα σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος:

Δείτε ακόμη

Προσαγωγές Χρυσαυγιτών σε εκκλησία – «Αντάρτικο» ιερέων, ουρές σε εκκλησίες

Το παρασκήνιο της απόφασης για lockdown και το… «Παναγιά μου»

“Αυτό το Πάσχα, ίσως είναι το πιο σπουδαίο από όλα!” – Με Σαββόπουλο το νέο βίντεο Χαρδαλιά

Πάσχα 2020: Πώς θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο

Μητέρα βρήκε τρόπο να πάει στον τάφο του παιδιού της – “Δικάστε με”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις