Ιβάνκα Τραμπ – κορονοϊός: “Η κόρη του προέδρου ταξίδεψε για το Πάσχα”

ΚΟΣΜΟΣ

Ιβάνκα Τραμπ – κορονοϊός: “Η κόρη του προέδρου ταξίδεψε για το Πάσχα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ιβάνκα Τραμπ - κορονοϊός: Η Ιβάνκα αψήφισε τις ομοσπονδιακές οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τα ταξίδια χωρίς ουσιαστικό λόγο και να παραμένουν σπίτι.

17.04.2020 | 12:23

Ιβάνκα Τραμπ – κορονοϊός: Η Ιβάνκα Τραμπ ταξίδεψε από την Ουάσινγκτον στο Νιου Τζέρσεϋ για να γιορτάσει το Πάσχα, παραβιάζοντας τις ομοσπονδιακές οδηγίες για τον κορονoϊό, σύμφωνα με τους New York Times. Η Τραμπ έχει δημοσιεύσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας “όσοι είναι αρκετά τυχεροί να είναι σε θέση να μείνουν στο σπίτι, παρακαλώ, κάντε το.” Ωστόσο η Ανώτατη σύμβουλος στον Λευκό Οίκο και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, μαζί με τα παιδιά τους, ταξίδεψαν στο Trump National Golf Club Bedminster στο Νιου Τζέρσεϋ για να γιορτάσουν την πρώτη νύχτα του Πάσχα αυτό το μήνα, ανέφεραν οι Times, επικαλούμενα δύο άτομα με γνώση των ταξιδιωτικών τους σχεδίων.

Η Ιβάνκα συνέχισε να εργάζεται από το Bedminster, ενώ ο Κούσνερ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο για να βοηθήσει τον Πρόεδρο στη μάχη της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. Οι ομοσπονδιακές οδηγίες του Λευκού Οίκου για να επιβραδύνουν την εξάπλωση της πολιτείας του κορονοϊού είναι οι εξής: “Αποφύγετε ταξίδια, ταξίδια για ψώνια και κοινωνικές επισκέψεις.”

Ο Λευκός Οίκος έχει συμβουλεύσει τους Αμερικανούς να εφαρμόζουν κοινωνική αποστασιοποίηση, να απέχουν 6 μέτρα από τους άλλους και να αποφεύγουν κοινωνικές συγκεντρώσεις 10 ή περισσότερων ατόμων. Η Τραμπ δεν είναι η μόνη υψηλόβαθμος αξιωματούχος που δεν ακολουθεί τις ομοσπονδιακές οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης. Το μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου Ρουθ Μπάντερ Γκίνσμπουργκ συνέχισε να εργάζεται με τον προσωπικό της εκπαιδευτή, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο πήγε για μια βόλτα μίλια από το σπίτι του, και ο κυβερνήτης της Οκλαχόμα Κέβιν Στιτ και η οικογένειά του έτρωγαν σε ένα γεμάτο εστιατόριο.

Δείτε ακόμη

Κρύβει στοιχεία η Κίνα; Μετά τον Τραμπ, Γαλλία και Αγγλία ζητούν εξηγήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ «ανοίγει» τις ΗΠΑ την 1η Μαΐου

Με ελληνική μυθολογία περνά την καραντίνα η Ιβάνκα – Αποκάλυψε τι διαβάζει (vid)

Exit mobile version