Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σούπερ μάρκετ σήμερα: Παράταση της λειτουργίας μετά τις ουρές
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ

Σούπερ μάρκετ σήμερα: Παράταση της λειτουργίας μετά τις ουρές

Σούπερ μάρκετ σήμερα: Κατά μιάμιση ώρα παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, μετά τις τεράστιες ουρές που παρατηρούνται από τη μία το μεσημέρι που άνοιξαν.

Σούπερ μάρκετ σήμερα: Παρατείνεται η λειτουργίας των σούπερ μάρκετ για σήμερα Μ. Παρασκευή, έως τις 20.30, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει: “Για σήμερα Μ. Παρασκευή και για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των υπεραγορών (Σούπερ Μάρκετ) έως τις 20:30.”

Το αδιαχώρητο σήμερα

Απίστευτη κίνηση παρατηρείται από το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στις 13:00, οπότε και άνοιξαν τα καταστήματα, έξω από σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία.Δεκάδες πολίτες περιμένουν στις ουρές για να μπουν στα καταστήματα, ενώ και η αναμονή μέσα στα ταμεία είναι πολύ μεγάλη. Όπως βλέπουμε και σε εικόνες που μεταδόθηκαν από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του OPEN, πάρα πολλά άτομα βρίσκονται εν αναμονεί για να μπουν στα σούπερ μάρκετ. Παρόμοιες είναι οι εικόνες και από τη Βαρβάκειο αγορά, όπου πραγματοποιούνται οι τελευταίες αγορές για το πασχαλινό τραπέζι.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι υπάλληλοι δίνουν μπουκαλάκια με νερό στους πολίτες που περιμένουν με τις ώρες έξω από τα σούπερ μάρκετ, ενώ σημειώθηκε πως υπάρχουν πληροφορίες για διεύρυνση του ωραρίου σήμερα, καθώς κανονικά τα καταστήματα κλείνουν στις 9 το βράδυ.

Συνωστισμός και στις λαϊκές αγορές της χώρας, όπου οι πολίτες φαίνεται να αψηφούν τα μέτρα που έχει θέσει η κυβέρνηση και οι ειδικοί για τήρηση των αποστάσεων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις επενέβη και η αστυνομία για να επιβάλλει την τάξη.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το cretalive, η Αστυνομία επενέβη και έξω από σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο, έπειτα από παράπονα των πολιτών για τον συνωστισμό και την αναμονή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις