Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα τώρα: Δύο ακόμα θύματα του κορονοϊού
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Δύο ακόμα θύματα του κορονοϊού

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.207. 69 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Δύο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανεβάζοντας των αριθμό των θυμάτων σε 108. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άνδρες. Ο πρώτος θάνατος καταγράφηκε στις 06:10 το πρωί στην Πτολεμαΐδα στο Μποδοσάκειο. Πρόκειται για άνδρα 91 ετών με υποκείμενα νοσήματα. Ο δεύτερος θάνατος καταγράφηκε στις 06:30 στην Αθήνα στο νοσοκομείο Σωτηρία. Πρόκειται για άνδρα 77 ετών, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα Χθες το βράδυ ένας άντρας 76 ετών έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊού στη χώρα μας, και είχε ανεβάσει τη σχετική λίστα με τους νεκρούς σε 106. Ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Όπως ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη ο Σωτήρης Τσιόδρας τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο (Μεγάλη Πέμπτη) είναι 15 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.207. 69 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Ο κ. Τσιόδρας επανέλαβε χθες ότι τα άτομα τρίτης ηλικίας και όλοι όσοι έχουν χρόνιες παθήσεις θα είναι οι τελευταίοι για τους οποίους θα αρθούν τα μέτρα. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε επιστολή που έλαβε από ηλικιωμένο για να πει ότι είναι επικίνδυνο να «ανοίξουμε» τις επαφές για τις ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους. «Είναι επικίνδυνο για τους ίδιους και δυστυχώς δεν θα ήταν σωστό σε αυτή τη φάση να δουν και να αγκαλιάσουν τα εγγόνια τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

«Θα αγκαλιάσουν τα εγγόνια τους, αλλά αυτό δεν θα γίνει πολύ σύντομα», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο είναι χαμηλό το επίπεδο της ανοσίας. Ο ίδιος τόνισε ότι η Επιτροπή δεν είναι προφήτες για να γνωρίζει ακριβώς πότε θα τελειώσει η πανδημία, όμως καθώς η δραστηριότητα της νόσου είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα στη χώρα μας, ενδέχεται να καταφέρουμε σύντομα να «ανοίξουμε τις πόρτες μας στους ηλικιωμένους».

Δείτε ακόμη

Το ωράριο σούπερ μάρκετ και καταστημάτων το Πάσχα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών -Πού θα δούμε Επιτάφιο και Ανάσταση

Δάκρυα χαράς στα νοσοκομεία – Βγαίνουν από την εντατική για ασθενείς με κορονοϊό (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις