Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να φτιάξω τσάντα από μπλούζα: Ιδανική για τα ψώνια και την παραλία
PLUS

Πώς να φτιάξω τσάντα από μπλούζα: Ιδανική για τα ψώνια και την παραλία

Πώς να φτιάξω τσάντα από μπλούζα: Το καλύτερο όλων είναι πως δεν θα σας κοστίσει ούτε ένα ευρώ.

Πώς να φτιάξω τσάντα από μπλούζα: Αν δεν σας αρέσει να πετάτε ή να αφήνετε ανεκμετάλλευτα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, τότε σίγουρα πρέπει να δείτε το παρακάτω βίντεο. Η κυρία στο βίντεο μας δείχνει πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε ένα παλιό μακό μπλουζάκι σε μια ολοκαίνουρια πρακτική τσάντα. Σίγουρα δεν είναι μια τσάντα που θα κρατήσετε σε κάποια ξεχωριστή περίσταση, αλλά είναι ιδανική για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή ακόμη και στην παραλία καθώς είναι και αρκετά ευρύχωρη. Το καλύτερο όμως όλων είναι πως δεν θα σας κοστίσει ούτε ένα ευρώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα ψαλίδι και ένα παλιό μπλουζάκι και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να φτιάξετε μια ή όσες τσάντες θέλετε. Τοποθετείτε το μπλουζάκι ανοιχτό πάνω σε μια επιφάνεια και κόβετε αρχικά το κάτω μέρος του, λίγο πιο πάνω από τη ραφή. Μην πετάξετε το κομμάτι που θα κοπεί καθώς θα το χρειαστείτε στην συνέχεια. Στη συνέχεια διπλώνετε το μπλουζάκι στη μέση και ευθυγραμμίζετε τους δυο ώμους και τα μανίκια. Κόβετε το τμήμα του λαιμού και σε αυτό το σημείο πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο βίντεο για να δείτε ακριβώς το κόψιμο που κάνει.

Εύκολη και οικονομική λύση

Μετά, κόβετε τα μανίκια της μπλούζας ξεκινώντας λίγο πιο πάνω από τις ραφές, το πόσο βαθύ θα είναι το κόψιμο εξαρτάται από το πώς θέλετε να είναι τα χερούλια της τσάντας σας. Όσο πιο μακριά από τις ραφές κόβετε τόσο πιο μεγάλα θα είναι τα χερούλια. Στο σημείο αυτό γυρνάτε το μέσα έξω και το μπλουζάκι θα πρέπει να μοιάζει πλέον με tank top.

Πιάνετε το κάτω μέρος με το χέρι σας και το δένετε σφιχτά χρησιμοποιώντας το κομμάτι που είχατε κόψει στην αρχή. Είναι σημαντικό να το δέσετε όσο πιο σφιχτά μπορείτε. Μόλις τελειώσετε κόβετε το έξτρα ύφασμα που περίσσεψε. Γυρνάτε και πάλι το έξω μέσα και η καινούρια σας τσάντα είναι έτοιμη. Εύκολα και οικονομικά μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας τσάντα.

Δείτε εδώ το βίντεο

Δείτε ακόμα

Χρήστες υποστηρίζουν ότι το Netflix είχε προβλέψει την πανδημία – Οι επίμαχοι διάλογοι

Έρευνα: Επτά στους δέκα ασθενείς πάσχουν από το «σύνδρομο της εντατικής»

Εσύ ανήκεις στο 5% που το βρήκε; Ένα δύσκολο κουίζ για να τεστάρεις τον εαυτό σου

Εύκολες λύσεις για σωστό και γρήγορο καθάρισμα του φούρνου σας (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις