Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Άρση μέτρων Ελλάδα: Μέσα στον Μάιο, λέει ο Άδωνις (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρση μέτρων Ελλάδα: Μέσα στον Μάιο, λέει ο Άδωνις (vid)

Άρση μέτρων Ελλάδα: Η ζωή μας δεν θα γίνει αμέσως η ίδια όπως ήταν πριν τον κορονοϊό, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί τα εμβόλιο, είπε.

Άρση μέτρων Ελλάδα: Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”, τόνισε ότι τα πράγματα – σε ότι αφορά την πανδημία του κορονοϊού – δείχνουν να πηγαίνουν καλά, αλλά θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Μάλιστα χρησιμοποίησε κι ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα, λέγοντας πως είμαστε στο 87΄ και παίρνουμε την πρόκριση, ας μη φάμε γκολ στο 90΄. Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους ειδικούς και τον κ. Τσιόδρα, επεξεργάζεται το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης των μέτρων που έχουν επιβληθεί, αλλά προειδοποίησε πως η ζωή μας δεν θα γίνει αμέσως η ίδια όπως ήταν πριν τον κορονοϊό, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί τα εμβόλιο.

Σε ότι αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις, δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί σκληρά ώστε να διαψεύσει τις όποιες απαισιόδοξες προβλέψεις, όπως αυτή του ΔΝΤ και είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε, όπως ακριβώς διαψεύσαμε και τις αρνητικές προβλέψεις για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε επίσης ότι κριτής για την οικονομική πορεία της χώρας είναι οι αγορές και η χθεσινή έξοδος σε αυτές με το 7ετές ομόλογο απέδειξε ότι η Ελλάδα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των αγορών. Τέλος ο κ. Γεωργιάδης , σε ερωτήσεις για το πώς θα γίνει η άρση των μέτρων, είπε ότι το μόνο που θα πει αυτή τη στιγμή, είναι ότι η άρση τους θα γίνει με αντίστροφο τρόπο με τον οποίο επιβλήθηκαν και αναμένεται μέσα στον Μάιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο “Καλημέρα Ελλάδα”

Δείτε ακόμη

Προβάδισμα 23,3 μονάδων για τη ΝΔ -Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Τσιόδρας

Επιχείρηση “διώχνουμε τον κορονοϊό” – Βγαίνουν ακόμη και τα ΜΑΤ

MRB: Το 69% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ικανοποιημένοι από τον Μητσοτάκη!

“Αλλάζουμε το μέλλον”: Σύνταξη με ένα… κλικ από τον Ιούνιο

Σταϊκούρας: Θα επαναληφθεί τον Μάιο η οικονομική στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων

“Η Ελλάδα αντέχει” – Ικανοποίηση στην κυβέρνηση για την επιτυχημένη έκδοση 7ετούς ομολόγου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις