Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βγήκε από τη ΜΕΘ – κορονοϊός: Χειροκροτήματα και δάκρυα χαράς για 48χρονο στο Αττικόν (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκε από τη ΜΕΘ – κορονοϊός: Χειροκροτήματα και δάκρυα χαράς για 48χρονο στο Αττικόν (vid)

Βγήκε από τη ΜΕΘ - κορονοϊός: Άλλη μια μάχη κατά του ιού είχε νικητή έναν άνθρωπο και αυτό είναι αιτία για να πανηγυρίσει κανείς.

Βγήκε από τη ΜΕΘ – κορονοϊός: Οι έξοδοι ασθενών με κορονοϊό από τις ΜΕΘ των νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα είναι συγκινητικές και δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο πόσο σκληρή είναι η μάχη. Άλλη μια μάχη κατά του κορονοϊού είχε νικητή έναν άνθρωπο και αυτό είναι αιτία για να πανηγυρίσει κανείς μιας και ο φονικός ιός αφαιρεί τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά ανά τον κόσμο. Ετσι, ο κάθε ασθενής που εξέρχεται από ΜΕΘ, στέλνει αυτομάτως το δικό του μήνυμα ότι ο “αόρατος εχθρός” δεν είναι άτρωτος.

Οι κάμερες του ΣΚΑΪ απαθανάτισαν έναν 48χρονο από την Νάξο που κατάφερε να ξεπεράσει τον κορονοϊό βγαίνοντας από ΜΕΘ στο Αττικόν, και το ιατρικό προσωπικό που τον συνόδεψε τον χειροκρότησε στο έπακρον δίνοντάς του κουράγιο ενόψει συνέχειας. Ανατριχιαστική είναι η φράση του γιατρού του νοσοκομείου ότι “εγώ δεν ανέχομαι να με νικήσει ένας μονοκύτταρος οργανισμός”, δείχνει το αίσθημα… πολέμου που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των επαγγελματιών υγείας. Παράλληλα, οι γιατροί περιέγραψαν τον καθημερινό αγώνα που δίνουν με τους ασθενείς στην εντατική.

Δείτε ακόμη

Άλλη μία νίκη για τους γιατρούς και νοσηλευτές στο Ασκληπιείο Βούλας

«Σιδερένιος κύριε Γιώργο»: Ασθενής βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο, χειροκροτούν όλοι!

Μία ακόμα νίκη! Η στιγμή που 63χρονη βγαίνει νικήτρια από τη ΜΕΘ του «Βενιζέλειου» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις