Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Το Καφέ της Χαράς» – κορωνοϊός: Ο Χάρης Ρώμας δίνει ένα δυνατό spoiler
LIFESTYLE

«Το Καφέ της Χαράς» – κορωνοϊός: Ο Χάρης Ρώμας δίνει ένα δυνατό spoiler

«Το Καφέ της Χαράς» - κορωνοϊός: «Το γράφουμε πολύ προσεκτικά κι εγώ και η Άννα Χατζησοφιά, με πολλή συζήτηση το κάθε επεισόδιο και το κάθε πρόσωπο που θα μπει» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Το Καφέ της Χαράς» – κορωνοϊός: Καθώς η αγαπημένη μας σειρά «Το Καφέ της Χαράς» βρίσκεται σε αναστολή λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά συνεχίζουν να γράφουν επεισόδια. «Η συμφωνία μας για το Καφέ της Χαράς είναι να κάνουμε πολλά επεισόδια. Το γράφουμε πολύ προσεκτικά κι εγώ και η Άννα Χατζησοφιά, με πολλή συζήτηση το κάθε επεισόδιο και το κάθε πρόσωπο που θα μπει» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σε ερώτηση για το αν πεθαίνει κάποιος ήρωας της σειράς, ο γνωστός δημιουργός απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή» αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

«Το Καφέ της Χαράς»: Δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Χάρη Ρώμα

Το spoiler για τον Φατσέα

Τα δίδυμα του Καφέ της Χαράς αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους, μεταξύ άλλων, το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και κάνουν spoiler που αφορά τον Φατσέα. Πολλοί δεν το γνωρίζουν όμως τα νεαρά αυτά αγόρια που παίζουν στο «Καφέ» είναι αδέρφια και μάλιστα δίδυμα. Είναι 13 ετών και μίλησαν για όλα στην κάμερα της εκπομπής του OPEN ενώ δεν δίστασαν να μας πουν και τι θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια, κάνοντας το δικό τους spoiler.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, κάτι ανατρεπτικό που θα δούμε είναι το ότι ο Φατσέας θα πάει σχολείο. Τα δύο αγόρια, μίλησαν επίσης για το πώς τους αντιμετώπισαν οι συμμαθητές τους στο σχολείο μετά την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς, αλλά αποκάλυψαν παράλληλα και το πώς πήραν τους ρόλους τους.

Τι είπαν οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς

«Το Καφέ της Χαράς» – πότε επιστρέφει

Η Μαίρη Ραζή που υποδύεται την κουτσομπόλα του Κολοκοτρωνιτσίου είχε αποκαλύψει δύο μέρες πριν πότε επιστρέφει στο πλατό γυρισμάτων το καστ της σειράς. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε πως στενοχωριέται πολύ που δεν μπορεί να συναντήσει τους συναδέλφους της, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το μέλλον της λατρεμένης σειράς που αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού.

Η Μαίρη Ραζή είπε πως η τελευταία ενημέρωση που έχει την ώρα που ο Χάρης Ρώμας μένει σπίτι και γράφει τα νέα επεισόδια της σειράς, είναι πως το καστ των εκλεκτών ηθοποιών που πρωταγωνιστούν ή συμμετέχουν σε αυτή θα επιστρέψει στο πλατό γυρισμάτων στις 15 Μαΐου. Η ημερομηνία αυτή, βέβαια, ισχύει με βάση τα τωρινά δεδομένα χωρίς όμως κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά ότι τελευταία στιγμή δεν θα αλλάξει. Πάντως, εκείνο που σχολίασε με χιούμορ ήταν πώς θα αντιδρούσε ο Πόποτας στην περίπτωση μίας πανδημίας που θα χτυπούσε το χωριό.

Δείτε ακόμα

Η Τούνη μάς δείχνει πώς διατηρεί το κορμί κι εμείς… κοιτάμε (vid)

“Εσείς βρε ξεφτιλισμένοι;” – Η Πυργιώτη, για τη “γκάφα” της Μαρίας Αναστασοπούλου

Δακρυσμένη, αγκαλιά με τη μικρή – Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα πολύ συγκινητικό ποστ

Πάλι “την είπαν” στην Τσιμτσιλή και εκείνη (πάλι) απάντησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις