Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Καραμανλής κιλά: Τεράστια αλλαγή για τον πρώην πρωθυπουργό – Η οικογενειακή φωτο
LIFESTYLE

Κώστας Καραμανλής κιλά: Τεράστια αλλαγή για τον πρώην πρωθυπουργό – Η οικογενειακή φωτο

Κώστας Καραμανλής κιλά: Αδυνατισμένος και με μούσι ποζάρει με την Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους.

Κώστας Καραμανλής κιλά: “Κάθε χρόνος που περνάει περισσότερες ρυτίδες χαράζουν τη ματιά, περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές γλυκαίνουν την καρδιά!!!” γράφει η Νατάσα Παζαΐτη σε ανάρτηση της στα social media για τα γενέθλιά της με την τούρτα “Μένουμε σπίτι” και τα κεράκια που έσβησε.

Ωστόσο στη φωτογραφία με την οικογένειά της τον σύζυγό της Κώστα Καραμανλή και τα παιδιά τους το βλέμμα πέφτει στην αλλαγή στην εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού.

Φανερά αδυνατισμένος και με μούσι με την Αλίκη και τον Αλέξανδρο εύχονται στη σύζυγο μαμά και γνωστή χειρουργό που κλείνει τα 54 της χρόνια.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο που μετρά πλέον και επίσημα 21 χρόνια.

Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους.

Δείτε ακόμη

Απίστευτα όμορφη: H Νατάσα Παζαΐτη στην παρέλαση 30 χρόνια πριν – Η φωτο που έγινε εξώφυλλο

«Μy sweet Alice»: Η Νατάσα Καραμανλή, μας συστήνει την κόρη της, με τα πανέμορφα μάτια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις