Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4 Spoiler: Η Μαρία στο επίκεντρο και οι ανατροπές του αποψινού επεισοδίου
LIFESTYLE

MasterChef 4 Spoiler: Η Μαρία στο επίκεντρο και οι ανατροπές του αποψινού επεισοδίου

MasterChef 4 Spoiler: Το αποτέλεσμα θα είναι απρόβλεπτο και θα φέρει ανατροπές, ενώ η ασυλία θα γίνει με τον καλύτερο. 

MasterChef 4 Spoiler: Ακόμα μία ομαδική δοκιμασία ολοκληρώθηκε και οι 10 παίκτες πηγαίνουν στο συμβούλιο του MasterChef. Η Μαρία ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού φαίνεται πως οι συμπαίκτες της απόρησαν που επέλεξε για αρχηγό της μπλε ομάδας τον Γιώργο και όχι τον Δημήτρη. Έχει κάποια στρατηγική ή όχι; Από την άλλη πλευρά βλέπουμε την Κατερίνα να μιλά για τον σατανικό τρόπο σκέψης της Μαρίας. Το αποτέλεσμα θα είναι απρόβλεπτο και θα φέρει ανατροπές, ενώ η ασυλία θα γίνει με τον καλύτερο.

MasterChef 4 Spoiler: Δείτε εδώ το σημερινό trailer

Ο χωρισμός Μαρίας – Δημήτρη

Η Μαρία και ο Δημήτρης αρχικά τόνιζαν ότι δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά μετά τα συνεχόμενα πειράγματα αναγκάστηκαν να το παραδεχθούν. Μάλιστα η ιστορία τους είχε ξεκινήσει πριν μπουν στο σπίτι του MasterChef καθώς είχαν κοινούς γνωστούς. Τα γυρίσματα του παιχνιδιού έχουν σταματήσει και οι παίκτες έχουν γυρίσει πίσω στις οικογένειες τους. Αυτό σημαίνει ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που γυρίστηκαν τα επεισόδια που παρακολουθούμε. Όπως φαίνεται μαζί με τα γυρίσματα ολοκληρώθηκε και η σχέση του Δημήτρη με την Μαρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πένυς Καβέτσου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ακολούθησαν χωριστούς δρόμους εδώ και δύο εβδομάδες. Η απόσταση που δημιουργήθηκε λόγω κορωνοϊού, ήταν αρκετή για να καταλάβουν και οι δύο ότι η σχέση τους δεν δένει. Μάλιστα, ο παίκτης του MasterChef γύρισε στην πρώην του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δείτε ακόμα

Η Τούνη μάς δείχνει πώς διατηρεί το κορμί κι εμείς… κοιτάμε (vid)

“Εσείς βρε ξεφτιλισμένοι;” – Η Πυργιώτη, για τη “γκάφα” της Μαρίας Αναστασοπούλου

Δακρυσμένη, αγκαλιά με τη μικρή – Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα πολύ συγκινητικό ποστ

Πάλι “την είπαν” στην Τσιμτσιλή και εκείνη (πάλι) απάντησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις