Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Αττικό: Με μάσκα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Αττικό: Με μάσκα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας Αττικό: Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Σπύρος Αποστολόπουλος.

Τσίπρας Αττικό: Το νοσοκομείο «Αττικόν» επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνοδευόταν από τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό, και τον βουλευτή του κόμματος Παύλο Πολάκη είχε συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου αλλά και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. «Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλά κυρίως το νοσηλευτικό. Γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να τη δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19.

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Σπύρος Αποστολόπουλος. Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid -19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid», σημείωσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου. Κατά την επίσκεψή του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Αυτοί από την πλευρά τους υπογράμμισαν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Δωρεά μηχανημάτων από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Καστοριάς

Σε δωρεά μηχανημάτων στο νοσοκομείο Καστοριάς προχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, η κοινοβουλευτικό ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ « λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα και μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη συμβολική αλλά και ουσιαστική δωρεά ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt και ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος. Η συνολική αξία της δωρεάς φτάνει τις 120 χιλιάδες ευρώ.

Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ

Για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ στην οποία συμμετείχαν και η Γραμματέας της ΚΟ, Όλγα Γεροβασίλη αλλά και η βουλευτής Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού. Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων.Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις