Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Παππούδες στην Καλαμπάκα: Τήρησαν τα μέτρα για τον κορονοϊό και έγιναν… viral
PLUS

Παππούδες στην Καλαμπάκα: Τήρησαν τα μέτρα για τον κορονοϊό και έγιναν… viral

Παππούδες στην Καλαμπάκα: Μια παρέα παππούδων, από την Αγναντιά της Καλαμπάκας, έγινε viral καθώς βρήκε τον ιδανικό τρόπο και για να τηρεί τις αποστάσεις.

Παππούδες στην Καλαμπάκα: Στις δύσκολες αυτές μέρες του κορονοϊού οι παλιές συνήθειες αλλάζουν. Οι στενές επαφές δεν συνιστώνται. Ως εκ τούτου το social distancing επιβάλλεται προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του επικίνδυνου ιού που έχει εξαπλωθεί απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη. Μάλιστα, το «κρατάμε τις αποστάσεις» φαίνεται ότι τηρείται πλέον ευλαβικά. Aυτό αποδεικνύεται από το ότι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έχουν αντιληφθεί ότι ο κορονοϊός αποτελεί έναν υπαρκτό και άκρως επικίνδυνο εχθρό. Μια παρέα παππούδων, από την Αγναντιά της Καλαμπάκας, δέκα μέρες πριν, έγινε viral καθώς βρήκε τον ιδανικό τρόπο και για να τηρεί τις αποστάσεις αλλά και για να μην χάσει την επικοινωνία και την κουβεντούλα.

Στην κεντρική πλατεία του χωριού, εφτά παππούδες έστησαν τις καρέκλες τους κυκλικά σε απόσταση 1,5-2 μέτρων μεταξύ τους. Απόλαυσαν τον καφέ και τη συζήτησή τους. Κάποιοι στα social media τους παρομοίασαν με τους «ιππότες της στρογγυλής τραπέζης». Άλλοι έκαναν λόγο για «τηλεδιάσκεψη αλά χωριό», κι άλλοι ότι αποτελούν τον ορισμό της «εκκλησίας του δήμου». Οπως και να τους πεις σίγουρα διδάσκουν social distancing και μπράβο τους.

Τα σχόλια στο Twitter

Δείτε ακόμα

Τι προκαλεί η καραντίνα στις σχέσεις των ζευγαριών

Εργασία από το σπίτι: 4 συμβουλές για να μην σε «καταπιεί» η οικιακή «παγίδα»

Covid – 19: Πόσο ζει ο ιός σε μάσκες και χαρτονομίσματα

Στους πόσους βαθμούς πρέπει να πλένω τα ρούχα στο πλυντήριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις