Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξάνθη Ρομά: «Υγειονομική βόμβα» ο οικισμός στο Δροσερό, λέει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου
ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη Ρομά: «Υγειονομική βόμβα» ο οικισμός στο Δροσερό, λέει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου

Ξάνθη Ρομά: Σύμφωνα με τον κ. Καραδέδο η κατάσταση στην Ξάνθη είναι δύσκολη.

Ξάνθη Ρομά: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, Αν. Καραδέδος, μετά την είδηση ότι βρέφος από οικισμό Ρομά βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον κ. Καραδέδο η κατάσταση στην Ξάνθη είναι δύσκολη «γιατί είναι αρκετά τα κρούσματα και από ότι φαίνεται τα μέτρα που πάρθηκαν με την καραντίνα στον δήμο Μύκης και στον δήμο Ξάνθης δεν αποδίδουν τα δέοντα».

Αναφερόμενος στον οικισμό του Δροσερού ο κ. Καραδέδος έκανε λόγο για μία «βόμβα υγειονομική στην περιοχή γιατί είναι Ρομά με όλα τα χαρακτηριστικά των Ρομά όσον αφορά την τήρηση της καραντίνας και γενικά της παρουσίας του κράτους εκεί μέσα που έχει πάντα τις δυσκολίες της». «Το παιδάκι το οποίο αρρώστησε και έχει μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη είναι το δείγμα του τι μπορεί να συμβεί στην περιοχή καθότι ο κορωνοϊός είναι διάσπαρτος σε πόλεις και στα χωριά γύρω γύρω και μεταδίδεται και μας ανησυχεί πάρα πολύ», σημείωσε ο κ. Καραδέδος.

Δείτε ακόμη

Ενίσχυση δυνάμεων στο Αιγαίο μετά τις χυδαίες κινήσεις της Τουρκίας

Συναγερμός στο γηροκομείο – Θετικοί οι 12 από τους 122 που εξετάστηκαν

Τρία βρέφη στο Ιπποκράτειο – Διασωληνωμένο το μωρό από την Ξάνθη

Πάνω από 1,8 εκατ. κρούσματα παγκοσμίως, μειωμένα τα νούμερα το τελευταίο 24ωρο

Η δήμαρχος Κέρκυρας έκανε έκκληση να μείνουμε σπίτι, πριν… πάει στην εκκλησία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις