Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Ελλάδα: 35.000 οι παραβάτες των 150 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Ελλάδα: 35.000 οι παραβάτες των 150 ευρώ

Κορονοϊός Ελλάδα: Και εννέα άτομα για τζόγο στο Ρέθυμνο στους παραβάτες των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Κορονοϊός Ελλάδα: Και εννέα άτομα, που πιάστηκαν να παίζουν πόκερ μέσα σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο, περιλαμβάνονται στο συνολικό αριθμό αυτών που εντοπίστηκαν για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού! Συνέβη στο Ρέθυμνο, όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι, ημεδαπός, ως υπεύθυνος λειτουργίας είχε επιτρέψει σε τέσσερις αλλοδαπούς και τέσσερις ημεδαπούς την διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου POKER, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος και συνελήφθησαν. Κατασχέθηκαν, συνεχίζει η Αστυνομία, 1.087 μάρκες διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά,7 πλήρεις τράπουλες , 8 κύβοι-ζάρια και το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου. Επιπλέον, σε βάρος των ημεδαπών επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού, καταλήγει η ανακοίνωση…

Στο μεταξύ, οι συνεχιζόμενοι έλεγχοι της Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις, από τις 6 πρωί της ηλιόλουστής Κυριακής μέχρι τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια τριάντα οκτώ παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας ως ακολούθως: 15 στην Αττική, 8 στην Κεντρική Μακεδονία, 7 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 3 στο Νότιο Αιγαίο, 2 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Ήπειρο και 1 στη Θεσσαλία .

από τον Πέτρο Καρσιώτη

28 οδηγοί έχασαν τις πινακίδες τους

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 28 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων(πινακίδες κ.λπ.) για 60 ημέρες. Από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 112 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 82 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Οι… απλές παραβάσεις

Ως προς τις… απλές παραβάσεις(πρόστιμο 150 ευρώ) έγιναν γνωστά τα εξής:

  • 629 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ), ως ακολούθως:
  • 202 στην Αττική, 84 στη Θεσσαλονίκη, 49 στην Κρήτη, 47 στην Πελοπόννησο, 42 στην Κεντρική Μακεδονία, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 38 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 32 στη Στερεά Ελλάδα, 28 στα Ιόνια Νησιά, 23 στην Ήπειρο, 22 στη Θεσσαλία, 19 στο Νότιο Αιγαίο, 3 στη Δυτική Μακεδονία και 2 στο Βόρειο Αιγαίο.

Πλησιάζουν τους 35.000 οι παραβάτες

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 34.543 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προς… κατάργηση η χειραψία;

Κουκάκι: Ταυτίζεται με τον Μόρφου ο καταζητούμενος ιερέας – “Χτύπησε” μέσω Facebook

Ψυχραιμία και εγρήγορση για το μεταναστευτικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις