Μητσοτάκης – κόρη: Η τρυφερή φωτογραφία για τη γιορτή της Δάφνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – κόρη: Η τρυφερή φωτογραφία για τη γιορτή της Δάφνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσοτάκης - κόρη: "Χρόνια πολλά στη μικρή μου Δάφνη που μεγάλωσε!", γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

12.04.2020 | 19:08

Μητσοτάκης – κόρη: Η μικρότερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει σήμερα τη γιορτή της και ο πρωθυπουργός ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, για να της ευχηθεί. Στη φωτογραφία είναι ο ίδιος αγκαλιά με τη 17χρονη Δάφνη και ποζάρουν χαλαροί και χαμογελαστοί. “Χρόνια πολλά στη μικρή μου Δάφνη που μεγάλωσε!”, γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η μεταξύ τους αγάπη και το να βολτάρουν μαζί, συνήθως ντυμένοι casual, αρκετές φορές έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους, ενώ και ο πρωθυπουργός ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τόσο δικές της, όσο και των άλλων δύο παιδιών του, Σοφίας και Κωνσταντίνου. Η 17χρονη είναι η μικρότερη από τα τρία παιδιά του πρωθυπουργού και όπως και ο ίδιος έχει αποκαλύψει είναι το μέλος της οικογένειάς του που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον.

«Η κόρη μου, Δάφνη, η μικρότερη, είναι η πιο δικαιολογημένη να έχει παράπονα ως παιδί. Γιατί όταν τα άλλα μου παιδιά ήταν στην ηλικία της Δάφνης, δεν ήμουν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και έτσι ακούω συχνά το “γιατί δεν μπορείς να έχεις μία φυσιολογική δουλειά”», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευή του ο νέος πρωθυπουργός.

Δείτε ακόμη

“6 μετά τις 6”: Ο Πέτσας πήρε την Βασιλική του και βγήκαν για περίπατο

Exit mobile version