Γαϊτάνος Αρναούτογλου: Η απάντηση στα σχόλια για την διαφήμιση του Jumbo

LIFESTYLE

Γαϊτάνος Αρναούτογλου: Η απάντηση στα σχόλια για την διαφήμιση του Jumbo

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Γαϊτάνος Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι», λέει ο γνωστός τραγουδιστής.

11.04.2020 | 16:29

Γαϊτάνος Αρναούτογλου: Στην εκπομπή Live Tonight με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής μέσω skype ο Πέτρος Γαϊτάνος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στους επικριτές του και αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας. Με αφορμή το τηλεοπτικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ο Πέτρος Γαϊτάνος σημείωσε πως: «Παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα και γενικώς δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, όμως, όσα φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μου, υπάρχουν παιδιά – ειδικά τώρα στο ίντερνετ – χιλιάδες αναφορές και φωτογραφίες».

Σημείωσε ακόμα ότι: «Ειδικά όταν είσαι και ένας γνωστός άνθρωπος και κάνει κάτι το οποίο έχει μια αιχμή προβολής, λογικό είναι να τραβάς πολύ την προσοχή. Εκεί, λοιπόν, υπάρχουν εκατομμύρια αναφορές. Δεν σας κρύβω πως αυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ. Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι».

«Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι!», σχολιάζει

Ο συνδυασμός εκκλησιαστικής μουσικής με την σύγχρονη

Στην συνέχεια συμπλήρωσε πως: «Ο καθένας μας εκφράζει αυτά που αγαπάει πιο πολύ και εγώ δεν το κάνω τυχαία αυτό. Το κάνω γιατί αγαπώ πάρα πολύ το Θεό και μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική. Το κομμάτι, λοιπόν, αυτό της εκκλησιαστικής μουσικής που το συνδυάζω μαζί με το σύγχρονο τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική ταυτόχρονα, ως τρία ρεπερτόρια που τρέχουν στην καριέρα μου εδώ και τριάντα χρόνια, είναι αυτό που αγαπώ πιο βαθιά μέσα μου».

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξή του

Η «ευλογία» που αποδίδει ο Πέτρος Γαϊτάνος στον ιό

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε ζωντανά μέσω skype πριν μια εβδομάδα στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για την νέα καθημερινότητά του εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέροντας ότι όλο αυτό που ζούμε έχει μέσα του ευλογία. «Η εκκλησία μέσα στα χρόνια αναδεικνύει πολύ τη δοκιμασία, την εγκράτεια , τη νηστεία. Για δείτε τώρα που ζούμε μια μεγάλη νηστεία, της περιόδου της Σαρακοστής και συνειδητοποιούμε μέσα από την έλλειψη κάποιων αγαθών, από τη δοκιμασία που περνάμε, το ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο εγκρατείς» εξήγησε. «Αισθάνομαι πως όλο αυτό που ζούμε έχει μέσα του μια ευλογία. Άλλωστε τίποτα δεν γίνεται χωρίς να είναι θέλημα Θεού. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ ως Χριστιανός ορθόδοξος».

«Εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε στις εκκλησίες» συμπλήρωσε «που είμαστε εκατομμύρια Έλληνες και εκατομμύρια άνθρωποι, εμείς που πιστεύουμε στην αποκάλυψη του Θεού που είναι ο Χριστός, αισθανόμαστε λυπημένοι, είμαστε στενοχωρημένοι, μας πονάει που δεν μπορούμε να εκκλησιαστούμε και ιδιαιτέρως τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση. Αλλά και αυτό ακόμη είναι μια καθαρή συναίσθηση υπακοής. Είναι πολύ ωραίο πράγμα η υπακοή, όχι όμως με την έννοια της δουλοπρέπειας και της ανελευθερίας, γιατί ο Θεός μας αφήνει ελεύθερους και αυτή η περίοδος τώρα, που θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες, είναι πολύ δυνατή».

Η πρόσφατη συνέντευξή του στο «Έλα Χαμογέλα»

Δείτε ακόμα

«Φίλος μου Έλληνας, γιατρός στο Λονδίνο μου ζήτησε να ψάλλω»: Ο Γαϊτάνος μάς μιλά για το «διαφορετικό» Πάσχα 

Μιμή Ντενίση: Ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες

“Αν το μάθει ο Χαρδαλιάς…” – Συγκίνηση, νοσταλγία και αμέτρητα “ευχαριστώ” των Ελλήνων στον Ρέμο (vid)

Λαζόπουλος: «Δεν είμαι αισιόδοξος ότι όλο αυτό θα τελειώσει τον Μάιο»

Exit mobile version