Άγριες Μέλισσες: Η “Δρόσω” ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με τον σύντροφό της

LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Η “Δρόσω” ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με τον σύντροφό της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Μιχαλάκη έχει σχέση με τον γιο της σπουδαίας ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού.

11.04.2020 | 22:07

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω από την αγαπημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, θέλησε να ευχηθεί στον σύντροφό της, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του, ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram. Υπενθυμίζεται πως η Δανάη Μιχαλάκη έχει σχέση με τον γιο της σπουδαίας ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού, τον μουσικό Γιώργο Παπαγεωργίου και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι!

Η Δανάη ανήρτησε στο instagram μία φωτογραφία, όπου φιλάει τρυφερά τον αγαπημένο της, με φόντο προφανώς κάποιο νησί, το περασμένο καλοκαίρι.

“My birthday boy”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η νεαρή ηθοποιός, αποσπώντας εκατοντάδες likes.

Η ζήλια της Σταμίρη θα θέσει άραγε σε κίνδυνο τη ζωή της νύφης του Νέστορα; Ή μήπως ο Κυπραίος θα νιώσει τόσες τύψεις, που θα αναγκαστεί να εξομολογηθεί τι έκανε στο παρελθόν στον άντρα της;

Ο ερχομός της Μάρθας (Αγγελική Λάμπρη) στο σπίτι του Νέστορα (Παύλος Ορκόπουλος) φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Η Μάρθα έρχεται κοντά με τον Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου) και, αντί να το χαρεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου).

Από την πρώτη κιόλας γνωριμία της με τον Θωμά Κυπραίο η Μάρθα ένιωσε κάτι μέσα της. Κάτι πολύ δυνατό, που την έκανε να καρδιοχτυπήσει, να μαλακώσει την καρδιά της, να δει με άλλο μάτι τον πεθερό της. Αυτή η επαφή που δημιούργησε ο Κυπραίος δεν πέρασε απαρατήρητη μέσα της.

Και τώρα που μετακομίζει στο Διαφάνι για να ενώσει και πάλι την οικογένεια της, η Μάρθα ανακαλύπτει πως τα συναισθήματα που τρέφει για τον Θωμά είναι κάτι παραπάνω από αισθήματα ευγνωμοσύνης.

Διαπιστώνει πως ύστερα από πολλά χρόνια αρχίζει να νιώθει και πάλι πράγματα που είχε καιρό να νιώσει, πράγματα που είχε θάψει βαθιά μέσα της.

Η πάλη

Με τον χαμό του άντρα της, η Μάρθα κατηγόρησε τον πεθερό της, επειδή τον έστειλε στη μάχη και καταδίκασε την ίδια και τον γιο της στο πένθος. Και τώρα;

Τώρα έρχεται ένας ξένος για να μαλακώσει την καρδιά της. Η νεαρή γυναίκα ανακαλύπτει σιγά σιγά πως η ζωή της δεν έχει τελειώσει, πως μπορεί και πάλι να είναι κάτι περισσότερο από μητέρα.

Η Μάρθα αλλάζει, ανοίγεται, νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Αυτή η εσωτερική της πάλη θα εξωτερικευτει πολύ σύντομα, όταν η Λενιώ θα δει πως βλέπει τον Κυπραίο με άλλο μάτι.

Η Σταμίρη είναι μεν πληγωμένη και προδομένη από τον Θωμά, όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα και να αφήσει τον άντρα που την έστησε στην εκκλησία.

Άγριες Μέλισσες: Το ψευδές δημοσίευμα και η ανακοίνωση – Πότε θα δούμε νέα επεισόδια

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα που θέλουν όλους τους πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», να έχουν λάβει ένα μυστικό email που αναφέρει ότι τα γυρίσματα αρχίζουν ακριβώς μετά το Πάσχα δηλαδή στις 21 Απριλίου. Σύμφωνα, όμως, με τον Άρη Καβατζίκη κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σχέδια, ούτε καμία επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα γυρίσουν οι ηθοποιοί και στο πλατό στο στούντιο Κάππα αλλά και στο Διαφάνι για τα εξωτερικά γυρίσματα. Αυτό το μυστικό email που λέγεται ότι γράφτηκε είναι ψευδές, είναι fake news και δεν θα πρέπει να μεταδίδονται τέτοια δημοσιεύματα. Σκεφτείτε ότι σε ένα γύρισμα είναι αρκετοί άνθρωποι, αλλά και πολλές οι σκηνές που ένα άτομο είναι σε επαφή με ένα άλλο. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για έναρξη γυρισμάτων, τουλάχιστον μέχρι και τις 27 Απριλίου, που σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά θα είμαστε ακόμα υπό περιορισμό» ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πρωινό».

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά επικοινώνησε με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, κ. Τζώρτζη Ποφάντη και ανέφερε πως αν δεν δώσει η κυβέρνηση άρση των περιοριστικών μέτρων δεν θα ξεκινήσει τίποτα.

Exit mobile version