Τσιόδρας – Ρομά: Μπακογιάννης και Σακελλαροπούλου εξαίρουν την στάση του

ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας – Ρομά: Μπακογιάννης και Σακελλαροπούλου εξαίρουν την στάση του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τσιόδρας - Ρομά: Ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων μετά την ένταση που προκλήθηκε στον οικισμό Νέα Σμύρνη της Λάρισας αλλά και της ΠτΔ.

11.04.2020 | 13:02

Τσιόδρας – Ρομά: Την ψύχραιμη στάση του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα εξήρε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μετά τον τρόπο που αντέδρασε στη Νέα Σμύρνη Λάρισας και στα όσα έγιναν το μεσημέρι εκεί από ομάδα Ρομά. Με ανάρτησή του, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει: «Όλοι εμείς, που μας εμπιστεύονται οι πολίτες, μόνο να παραδειγματιζόμαστε και να μαθαίνουμε μπορούμε από τον καθηγητή κύριο Σωτήρη Τσιόδρα».

Τσιόδρας – Ρομά: Το μήνυμα της ΠτΔ

Αποθεωτικό σχόλιο για τον Σωτήρη Τσιόδρα έκανε μέσω Twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. «Μαθήματα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη από τον καθηγητή Τσιόδρα: “Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, για φόβο, για διχασμό, για διαιρέσεις στην κοινωνία μας…Αυτό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ μας”», έγραψε η κα Σακελλαροπούλου.

Το tweet της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Αφορμή για το σχόλιο της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στάθηκαν τα λόγια του Σωτήρη Τσιόδρα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Ο λοιμωξιολόγος αναφέρθηκε με ιδιαίτερη προσοχή και αλληλεγγύη στην κοινότητα των Ρομά, οι οποίοι όπως τόνισε ανήκουν στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού κατά την τρέχουσα πανδημία. «Είμαστε μαζί τους, είναι μαζί μας», δήλωσε ο κ. Τσιόδρας.

Βίντεο: Ένταση ανάμεσα σε Ρομά και Χαρδαλιά στη Λάρισα

Δείτε ακόμη

Τσιόδρας για Ρομά: Τους συχωρούμε που ήταν κοντά μας, ήταν από αγάπη

Καταχειροκροτήθηκε από τους Ρομά ο Τσιόδρας – “Είμαστε όλοι αδέλφια, μαζί σε αυτό”

Τέλος οι λαϊκές αγορές στη Θεσσαλία, ενισχύονται οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ

Καρέ-καρέ η ένταση στον οικισμό των Ρομά με Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Σε απόγνωση οι Ρομά – Να μας στηρίξει η Πολιτεία, δε μπορούμε να… κλέψουμε

Το “μπράβο” του Σακελλαρίδη στον Τσιόδρα για τους Ρομά

Exit mobile version