Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλέντι Ρομά – Κομοτηνή: Αγνόησαν τα μέτρα και έκαναν αρραβώνες (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Γλέντι Ρομά – Κομοτηνή: Αγνόησαν τα μέτρα και έκαναν αρραβώνες (vid)

Γλέντι Ρομά - Κομοτηνή: Αγνοώντας τους περιορισμούς και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιδημία, δύο νέοι Ρομά αρραβωνιάστηκαν παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.

Γλέντι Ρομά – Κομοτηνή: Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε πριν από μερικές ημέρες σε οικισμό Ρομά στην Κομοτηνή, κατά τη διάρκεια ενός αρραβώνα. Αψηφώντας τους περιορισμούς και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιδημία του κορονοϊού, δύο νέοι αρραβωνιάστηκαν πριν από τέσσερα 24ωρα παρουσία πολλών συγγενών και φίλων. Μάλιστα ο πατέρας του γαμπρού κοιτώντας προς την κάμερα ζητά «συγγνώμη» από τον Δήμαρχο, καθώς ο γιος δεν μπορούσε να περιμένει και ήθελε να πάρει την νύφη, λέγοντας πως αυτά είναι τα έθιμα των Ρομά, σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ.

Βλέποντας λοιπόν πολλοί άνθρωποι τις σκηνές αυτές, μαθεύτηκε στην πόλη. Τηλεφώνησε στον πατέρα του γαμπρού, που μιλάει στο βίντεο, τόσο ο Δήμαρχος Κομοτηνής όσο και ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας στην περιοχή, καθώς τον γνωρίζουν προσωπικά, αφού ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Η εκπομπή επικοινώνησε και με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος ανέφερε πως αμέσως στάλθηκε αστυνομία. Όπως είπε, μετά την επικοινωνία που είχε με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό του σταμάτησε αμέσως ό,τι γινόταν, καθώς η αστυνομία έφτασε μετά από ένα τέταρτο στο σημείο και δεν βρήκε κανέναν.

Δείτε ακόμη

Όλοι οι Ρομά με την… ίδια βεβαίωση! Ανάστατοι οι κάτοικοι στη Λαμία

Καρέ-καρέ η ένταση στον οικισμό των Ρομά με Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Προκλητικοί οι Ρομά – Έστησαν γλέντι το πρώτο βράδυ της καραντίνας (vid)

Σε απόγνωση οι Ρομά – Να μας στηρίξει η Πολιτεία, να μην βγούμε να… κλέψουμε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις