Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δωρεά σε νοσοκομείο: O Πρίγιοβιτς προσφέρει 10.000 ευρώ για την «μάχη» με τον κορωνοϊό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δωρεά σε νοσοκομείο: O Πρίγιοβιτς προσφέρει 10.000 ευρώ για την «μάχη» με τον κορωνοϊό

Δωρεά σε νοσοκομείο: Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς δώρισε το ποσό των 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο στην πόλη καταγωγής του στη Σερβία.

Δωρεά σε νοσοκομείο: Λίγες μέρες μετά την σύλληψη του και την ποινή σε κατ’ οίκον περιορισμό επειδή έσπασε την καραντίνα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πρόσφερε το ποσό των 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Πρίμποϊ, απ’ όπου κατάγεται ενισχύοντας τους συμπατριώτες του στη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο διοικητής του νοσοκομείου μάλιστα επιβεβαίωσε την ανθρώπινη πράξη στην οποία προέβη ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είχε προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες από τις 20 Μαρτίου.

«Επικοινώνησε μαζί μας στις 20 Μαρτίου και εξέφρασε την επιθυμία να μας βοηθήσει οικονομικά, ζητώντας και τον τρόπο που μπορεί να το κάνει. Πρόσφατα πήραμε κάποια πλυντήρια, τα οποία τώρα τα χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο λόγω της κατάστασης. Τα προηγούμενα ήταν πάνω από 40 ετών και έτσι το λύσαμε αυτό το πρόβλημα».

Όταν ο Πρίγιοβιτς «έσπασε» την καραντίνα

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Πρίγιοβιτς συνελήφθη καθώς παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, αφού βρέθηκε μαζί με την σύζυγο του στο καφέ ενός ξενοδοχείου της σερβικής πρωτεύουσας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο υψηλόσωμος στράικερ να τεθεί υπό κράτηση από την σερβική αστυνομία, αλλά για λιγότερο από 48 ώρες, που ήταν το καθορισμένο όριο προφυλάκισης, καθώς μετά αφέθηκε ελεύθερος. Παρ’ όλα αυτά το κράτος δεν υπέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στον Πρίγιοβιτς, αλλά τον τιμώρησε με τρεις μήνες κατ’ οίκον περιορισμό.

Δείτε ακόμα

”My babies”: Ο «χαζομπαμπάς» Αντετοκούνμπο μάς δείχνει τα «μωρά του»

Πολύ κοντά στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας

«Δεν είχαμε χρήματα για τα φάρμακα του γιου μου»: Ο στόπερ του ΠΑΟΚ Βαρέλα εξομολογείται

Σοκ στον μαχητικό κόσμο: Άγρια δολοφονία σε αθλητή του ΜΜΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις