Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Περιφέρεια Αττικής: 4.500 φυτά σε Αθήνα και άλλους δήμους
PLUS

Περιφέρεια Αττικής: 4.500 φυτά σε Αθήνα και άλλους δήμους

Περιφέρεια Αττικής: Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη διατέθηκαν σε πυρόπληκτες περιοχές και στο Πεδίο του Άρεως περίπου 4.500 φυτά.

Περιφέρεια Αττικής: Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη περίπου 4.500 ανθόφυτα που προσφέρθηκαν στην Περιφέρεια από επιχειρήσεις ανθοκομίας, διατέθηκαν για φύτευση στο Πεδίο του Άρεως και σε πυρόπληκτες περιοχές. Ειδικότερα χθες το πρωί 9/4 παραδόθηκαν στο Πεδίο του Άρεως 2.000 φυτά και ξεκίνησε ήδη η φύτευσή τους σε χώρους του πάρκου.

Προχθες Τετάρτη 8 Απριλίου παραδόθηκαν πάνω από 2.500 φυτά στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Νέας Μάκρης «Προβάλινθος», στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Μάτι Αττικής και στον Οικισμό Αμπελούπολης, προκειμένου να φυτευτούν σε περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές όπως είναι το Μάτι και η Νέα Μάκρη.

Περιφέρεια Αττικής: «Μετατρέπουμε τα εμπόδια σε δημιουργία προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος»

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις επιχειρήσεις ανθοκομίας που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και παρά το γεγονός ότι έχουν πληγεί σοβαρά από τις συνέπειες της πανδημίας, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ισχυρού συμβολισμού και αλληλεγγύης.

Επιλέξαμε να διαθέσουμε αυτά τα φυτά στο Πεδίο του Άρεως και σε πυρόπληκτες περιοχές σηματοδοτώντας τη διάθεση και την πρόθεσή μας να μετατρέπουμε τα εμπόδια σε δημιουργία, προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η διαρκής απόμονωση εφάμιλλη του υποσιτισμού για τον εγκέφαλο

Κρίση και στους ζωολογικούς κήπους λόγω κορονοϊού

1110, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης γονέων και παιδιών από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις