Αθήνα

°C

Δευτέρα

25

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Τάσσιος – παιδί: Πατέρας μετά από έξι εξωσωματικές
LIFESTYLE

Γιάννης Τάσσιος – παιδί: Πατέρας μετά από έξι εξωσωματικές

Γιάννης Τάσσιος - παιδί: Την ώρα που πήρα το μωρό στα χέρια μου, μού κόπηκαν τα πόδια, ήταν ένα όνειρο ζωής, είπε ο τραγουδιστής

Γιάννης Τάσσιος – παιδί: Τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του ζει ο Γιάννης Τάσσιος και η σύζυγός του καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι. Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής η γυναίκα του μέσα σε 11 χρόνια έκανε έξι εξωσωματικές για να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο αγοράκι. Το αγγελούδι τους όπως είπε γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου. Ο τραγουδιστής μίλησε για το πώς είναι να γεννιέται ένα παιδί σε συνθήκες πανδημίας και φυσικά είπε πως κανένας συγγενής δεν έχει δει ακόμα το μωρό. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τελικά κατάφερα να γίνω πατέρας. Τα περισσότερα ζευγάρια που περνούν κάτι τέτοιο καταλαβαίνουν πως είναι ψυχοφθόρο, ιδιαίτερα για τη γυναίκα. Εγώ το έζησα πολύ μαζί με τη γυναίκα μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο να θέλει να κάνει ένας άνθρωπος παιδί και να μη μπορεί. Όσο μπορούσα τη στήριζα για να τα καταφέρουμε. Και τελικά τα καταφέραμε. Το παιδί δεν το έχει δει κανείς συγγενείς ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Και τόνισε: «Στο μαιευτήριο πήγα μόνο εγώ. Τα μέτρα ήταν δρακόντεια. To παιδί γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου. Την ώρα που πήρα το μωρό στα χέρια μου, μού κόπηκαν τα πόδια, ήταν ένα όνειρο ζωής. Θέλω να δώσω κουράγιο σε όλες που θέλουν να γίνουν μανούλες. Κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες και ο Θεός μας το έδωσε το παιδί. Να μην έχουν άγχος. Κάναμε πάνω από έξι προσπάθειες εξωσωματικής»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις