Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρετανία νεκροί – κορονοϊός: Η πιο θλιβερή μέρα, με 953 θύματα
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία νεκροί – κορονοϊός: Η πιο θλιβερή μέρα, με 953 θύματα

Βρετανία νεκροί - κορονοϊός: Μεγαλώνει διαρκώς ο τραγικός κατάλογος νεκρών στη Βρετανία, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν 953 νέα θύματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 8.931.

Βρετανία νεκροί – κορονοϊός: Μεγαλώνει διαρκώς ο τραγικός κατάλογος νεκρών στη Βρετανία, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν 953 νέα θύματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 8.931.  Συγκεκριμένα, το NHS Αγγλίας κατέγραψε 866 ασθενείς που κατέληξαν στα νοσοκομεία της Αγγλίας, ενώ άλλοι 87 προέκυψαν σε Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία. Χθες είχαν ανακοινωθεί 887 νεκροί σε Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία. Τα προκαταρκτικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν πριν από λίγα λεπτά, δείχνουν πως η σημερινή είναι η πιο «μαύρη» ημέρα στη χώρα από την έναρξη εμφάνισης της επιδημίας.

Επιπλέον, θα είναι και η χειρότερη μέρα στην Ευρώπη, σε ό,τι αφορά τον αριθμό νεκρών που έχουν καταγραφεί μόνο στα νοσοκομεία. Τα τραγικά νέα στοιχεία για τους νεκρούς ασθενείς λόγω κορωνοϊού στη χώρα προέκυψαν έπειτα από την προειδοποίηση κυβερνητικού αξιωματούχου, νωρίτερα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την οποία το lockdown θα διαρκέσει για εβδομάδες και κανείς δεν μπορεί να πει με σαφήνεια πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα. Επιπλέον, ειδικοί ξεκαθαρίζουν πως είναι νωρίς ακόμα για να διαπιστώσουν την επίδραση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχουν ληφθεί, στα καθημερινά στατιστικά.

Δείτε ακόμη

Εικόνες σοκ, σαν από πόλεμο – Ομαδικός τάφος για θύματα στη Νέα Υόρκη

“Να πλένετε το στόμα σας πρώτα”: Οργή Ντι Μάιο – Σαλβίνι για το δημοσίευμα της Die Welt

Στάνλεϊ Τζόνσον: Ο γιος μου σχεδόν «θυσιάστηκε» για το καλό της ομάδας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις