Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρόστιμο έξω από το σπίτι: 150 ευρώ… στην πόρτα
ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο έξω από το σπίτι: 150 ευρώ… στην πόρτα

Πρόστιμο έξω από το σπίτι: «Ο φούρνος είναι πιο κοντά και από τον κάδο σκουπιδιών» δήλωσε ο άνδρας στον οποίο έκοψαν το πρόστιμο οι αστυνομικοί για παραβίαση των μέτρων κορωνοϊού.

Πρόστιμο έξω από το σπίτι: Χανιώτης «πιάστηκε επ’ αυτοφώρω» από τις αστυνομικές δυνάμεις… έξω από την πόρτα του σπιτιού του. Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr, λίγα μέτρα δίπλα από το σπίτι του υπάρχει φούρνος, όπου και μετέβη για να ψωνίσει. Αφού ψώνισε και επέστρεφε στην οικία του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί, πεζό και -κυριολεκτικά- με το κλειδί στο χέρι, ζητώντας του να τους προσκομίσει τη δήλωση για έξοδο από το σπίτι. Όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι το σπίτι του είναι ακριβώς μπροστά τους και πως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπληρώσει δήλωση για μερικά μέτρα που βγήκε από την κατοικία του, εκείνοι ανένδοτοι τον ενημέρωσαν πως έχει παραβεί τα μέτρα περιορισμού και του βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

«Ο φούρνος είναι πιο κοντά και από τον κάδο σκουπιδιών, μήπως να κάνω δήλωση και κάθε φορά που πετάω τα σκουπίδια μου;», διερωτάται ο αγανακτισμένος συμπολίτης μας ο οποίος ωστόσο, υπέβαλε ένσταση στην αρμόδια υπηρεσία του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, για το παράλογο συμβάν που έζησε.

Δείτε ακόμη

Μπλόκα παντού, drones, ελικόπτερα – Άρχισαν οι έλεγχοι στη χώρα

Πασχαλινό ωράριο: Οι ώρες που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τροφίμων

«Χρωματίζοντας» την κρίση με φυτά και άνθη

Αποκάλυψη Τσιόδρα: Κάποια σοβαρά νοσήματα υποχώρησαν με τον κορονοϊό

Η Ελλάδα παίρνει τη “ρεβάνς” – Πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων από τον διεθνή Τύπο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις