Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπλόκα στα διόδια: Αφγανοί είπαν ότι έστειλαν sms για σωματική άσκηση
ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα στα διόδια: Αφγανοί είπαν ότι έστειλαν sms για σωματική άσκηση

Μπλόκα στα διόδια: Οι έλεγχοι είναι συνεχείς τόσο στα διόδια των Εθνικών οδών όσο και στους παράδρομους.

Μπλόκα στα διόδια: Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί σε οδηγούς στα διόδια και τους ζητούν το απαραίτητο έντυπο μετακίνησης για να βεβαιωθούν ότι δεν ταξιδεύουν για αναψυχή. Από νωρίς το πρωί στην Ελευσίνα, αστυνομικοί σταματούν τους οδηγούς και τους ζητούν το απαραίτητο έντυπο μετακίνησης.

Σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποιον που δεν το έχει ή η δικαιολογία του δεν είναι πειστική τον οδηγούν στο βανάκι της αστυνομίας που είναι σταθμευμένο και κόβουν το πρόστιμο.

Ανάμεσα στους παραβάτες ήταν και μία μικρή ομάδα Αφγανών, οι οποίοι ανέφεραν ότι έστειλαν sms για σωματική άσκηση, αλλά δεν έπεισαν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ.

Πρόστιμο και … πίσω στο σπίτι για οδηγούς στα διόδια

Οι έλεγχοι είναι συνεχείς τόσο στα διόδια των Εθνικών οδών όσο και στους παράδρομους. Σημειώνεται ότι για να μετακινηθούν οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί του τόσο το Ε1, όσο και την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας σταματούν όλους τους διερχόμενους οδηγούς για τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, Σπυρίδων Λάσκος είχε επισημάνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι θα γίνονται συστηματικοί έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο» προκειμένου να αποτραπεί η έξοδος του Πάσχα.

Δείτε ακόμη

Του έκοψαν πρόστιμο… έξω από την πόρτα του!

Μπλόκα παντού, drones, ελικόπτερα – Άρχισαν οι έλεγχοι στη χώρα

Πασχαλινό ωράριο: Οι ώρες που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τροφίμων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις