Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / La Casa de Papel – Rio: Το «αγόρι» της Tokio με το ξεχωριστό χαμόγελο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa de Papel – Rio: Το «αγόρι» της Tokio με το ξεχωριστό χαμόγελο

La Casa de Papel - Rio: Είναι ανεπιτήδευτα σέξι και έχει γοητεύσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

La Casa de Papel – Rio: Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix, το La Casa de Papel, προβάλλεται σε 195 χώρες και η ερωτική σχέση του Ρίο με την Τόκιο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα «κεφάλαια. Από μικρό παιδί o Μιγκάλ Εράν, ήθελε να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων. Ήταν γραφτό του όμως, όπως φαίνεται, να γίνει ηθοποιός και να έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο.

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν τον είδε σε ένα πάρκο ο σκηνοθέτης Ντανιέλ Γκουσμάν και του ζήτησε να κάνει οντισιόν για την ταινία του A Cambio de Nada. Η ερμηνεία του σε αυτή την ταινία του χάρισε το βραβείο Goya (ισπανική εκδοχή του βραβείου Όσκαρ) για πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό το 2016 και στον σκηνοθέτη το αντίστοιχο βραβείο νέου σκηνοθέτη.

Πώς σχολίασε το επάγγελμα της ηθοποιίας

Όταν δεν ήταν σε γυρίσματα, ο Μιγκέλ Εράν πήγαινε στα μαθήματα της δραματικής σχολής και ένα χρόνο αργότερα πήρε το ρόλο του Ρίο στο Casa de Papel. Την ίδια χρονιά έπαιξε και τον ρόλο του Κριστιάν στο Elite του Netflix. «Όταν ήμουν στο σχολείο όλοι ήθελαν να έχουν μεγάλους ρόλους, με πολλά λόγια. Εγώ ήθελα να παίρνω το ρόλο του δέντρου ή του βράχου για να μην με προσέχει κανείς», είπε ο Μιγκέλ.

Συμπλήρωσε ακόμα: «Το 80% των ηθοποιών που ξέρω έχουν ταλέντο και πολύ καλές σπουδές, αλλά δεν βρίσκουν δουλειά. Είναι δύσκολο επάγγελμα. Χρειάζεται θυσίες και πειθαρχία. Με έχουν ως παράδειγμα, αλλά η τύχη δεν έρχεται συχνά, ούτε την ελέγχεις. Συνήθως η σκληρή δουλειά σου φέρνει την ευκαιρία». Ο Μιγκέλ Εράν είναι Ταύρος καθώς γεννήθηκε στη Μάλαγα στις 25 Απριλίου του 1996, σε λίγες μέρες θα γίνει 24 ετών.

Δείτε ακόμα

Η κόρη της Ντέμι Μουρ τα «πήρε» γουλί: Ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί γιατί έχει γίνει trend το ξύρισμα

Πέθανε ο Αμερικανός τραγουδοποιός Τζον Πράιν, από επιπλοκές του ιού

”I miss you, i love you”: O Marc Jacobs γιόρτασε την επέτειό του… διαδικτυακά

”We are young”: Για άλλη μια φορά ο Ιγκλέσιας «ρίχνει» το Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις