Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κόρη Paul Walker: Το αδημοσίευτο βίντεο από τα γενέθλιά του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρη Paul Walker: Το αδημοσίευτο βίντεο από τα γενέθλιά του

Κόρη Paul Walker: Οι δυο τους είχαν μία τρυφερή σχέση.

Κόρη Paul Walker: Ήταν πριν εφτά χρόνια περίπου, όταν ο Paul Walker βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η κόρη του, Meadow, με την οποία είχαν μια τρυφερή σχέση, ήταν μόλις 15 χρόνων, όταν εκείνος έφυγε από τα ζωή. Και όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει τον πατέρα της, αλλά συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, η Meadow ανέβασε για πρώτη φορά ένα αδημοσίευτο βίντεο, από την ημέρα που του είχε κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του, συγκινώντας τους πάντες. Σε αυτό, ο αδικοχαμένος ηθοποιός είναι στο δωμάτιο του, όταν η κόρη του, ανοίγει την πόρτα και του λέει: «γεια». Εκείνος, αρχικά τρομάζει, πιάνοντας την καρδιά του, ενώ κατόπιν, πατέρας και κόρη αγκαλιάζονται και γελούν.

”Paul Walker Foundation”

Όπως εξηγεί η Meadow στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, δεν πίστευε ποτέ ότι θα κοινοποιούσε το ιδιαίτερο αυτό στιγμιότυπο. Αλλά, όπως τονίζει, αυτό ήταν το σωστό timing για να το μοιραστεί το συγκεκριμένο βίντεο. «Να είσαι καλά, σε αγαπώ, Μείνε ασφαλής» γράφει ακόμη στη λεζάντα.

Ο Paul Walker έφυγε από τη ζωή το Νοέμβριο του 2013, σε ηλικία μόλις 40 ετών. Η κόρη του ίδρυσε το «Paul Walker Foundation» στη μνήμη του, μέσα από το οποίο, σκοπό έχει να πραγματοποιηθούν όλα τα καλά για τα οποία με πάθος αγωνιζόταν ο πατέρας της. Μάλιστα, αυτή την περίοδο, ο οργανισμός παρέχει γεύματα σε παιδιά κατά τη διάρκεια της διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, στο Λος Άντζελες.

Δείτε ακόμα

Η κόρη της Ντέμι Μουρ τα «πήρε» γουλί: Ψυχοθεραπεύτρια εξηγεί γιατί έχει γίνει trend το ξύρισμα

“Δυναμώστε, θα αφήσω το μωρό να μιλήσει” – Ο Άλεκ Μπάλντουιν, πατέρας για έκτη φορά

Ξεπούλησαν τα ρούχα του Alexander Wang για τη στήριξη του ΠΟΥ

”I miss you, i love you”: O Marc Jacobs γιόρτασε την επέτειό του… διαδικτυακά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις