Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς περνάνε στην… καραντίνα τους

LIFESTYLE

Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς περνάνε στην… καραντίνα τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Snik - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όσον αφορά τη συμβίωσή της κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ότι όλα πάνε καλά και ότι εκείνη μαγειρεύει.

09.04.2020 | 14:23

Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Καλεσμένη μέσω Skype βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι, με τον σύντροφό της, Snik. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως αισθάνεται τυχερή που έχει τη δυνατότητα να μένει στο σπίτι, αλλά και πως της δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτεί πολλά πράγματα για τη ζωή της και το μέλλον της. Όσον αφορά τη συμβίωσή της κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ότι όλα πάνε καλά και ότι εκείνη μαγειρεύει.

Οι δυο τους κοιμούνται και ξυπνάνε περίεργες ώρες, και περνάνε την μέρα τους βλέποντας σειρές. «Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λακ, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δει πάρα πολλές σειρές και πολύ ωραίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Έχω ξυπνήσει, έχω πιει καφέ, έχω ετοιμάσει φαγητό, έχω κάνει ό,τι δουλειές είχα, και είναι ακόμα πέντε το πρωί. Επίσης πόσα μαλλιά; Εσείς όλα καλά; Υπομονή, μπορούμε! Καλημέρα» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσφατα στα Instagram Stories της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε την συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και πολύ καιρό πώς το γνωστό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ζευγάρι με τον μουσικό της τραπ Snik, ωστόσο τώρα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση. Και οι δύο με αφορμή τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους Instagram κοινές φωτογραφίες, μην κρύβοντας τον έρωτά τους.

Την αρχή έκανε η Ηλιάνα με ένα story από το μαγαζί που είχε στηθεί το πάρτι γενεθλίων για να ακολουθήσει ο γνωστός τράπερ με μία φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Μιλάνο. Η σχέση του μοντέλου και του τράπερ αποκαλύφθηκε το περασμένο φθινόπωρο, όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε κοινή έξοδο στο Χαλάνδρι, όπου και τους έπιασαν τα φλας των φωτογράφων.

Το μήνυμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγες μέρες πριν

Δείτε ακόμα

MasterChef: Η αποχώρηση και το κλάμα της «αλύγιστης» Κατερίνας

«Κάθε άχρηστος, αποτυχημένος, α@@@@@@ς έχει άποψη»: Το δημόσιο ξέσπασμα του Δάντη

«Δίνουν και παίρνουν» τα Handstand Challenge: Δείτε τον κούκλο δικηγόρο του Deal

Νέα «καρφιά» Μπάρμπα σε Γεωργούλη: «Δεν μπορεί ευρωβουλευτές να κάνουν και άλλες δουλειές»

Exit mobile version