Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιταλία: Έκανε βόλτες με το λεωφορείο για 4 ώρες
ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Έκανε βόλτες με το λεωφορείο για 4 ώρες

Ιταλία: Στους αστυνομικούς που την κατέβασαν είπε ήρεμα πως δεν μπορούσε να μείνει άλλο κλεισμένη στο σπίτι της.

Ιταλία: Οριακά και από ψυχολογικής πλευράς φαίνεται πως είναι τα πράγματα στη γειτονική Ιταλία. Η γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει πλήξει την ψυχολογία των κατοίκων, με ορισμένους να μην αντέχουν άλλο και να παίρνουν τους δρόμους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια Ιταλίδα στην Τεργέστη στη βόρεια πλευρά της χώρας, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 400 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Η εν λόγω κυρία μπήκε σε τοπικό λεωφορείο και κατέβηκε με το ζόρι μετά από τέσσερις ώρες, επειδή, όπως είπε, δεν άντεχε άλλο να μείνει κλεισμένη στο σπίτι της. Μάταια σε όλο αυτό το μεσοδιάστημα ο οδηγός του δημόσιου μέσου μεταφοράς της ζητούσε κάθε λίγο και λιγάκι να κατέβει.

Ιταλία: Κάλεσε την αστυνομία

Στο τέλος αγανακτισμένος και αυτός κάλεσε την αστυνομία, που είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο της τήρησης των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αναχαίτιση της επιδημίας του νέου κορονοϊού στην Ιταλία, όπου απαγορεύονται όλες οι έξοδοι εκτός από αυτές που γίνονται για επαγγελματικούς λόγους ή λόγους υγείας.

Η επιβάτης του λεωφορείου δικαιολογήθηκε ήρεμα στους αστυνομικούς λέγοντας ότι δεν μπορούσε να μείνει άλλο κλεισμένη στο σπίτι της. Αυτοί την κατέβασαν από το λεωφορείο και της επέβαλαν πρόστιμο 400 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Covid – 19: Νοσηλεύτριες στην Βρετανία την… «πάτησαν» φορώντας σακούλες απορριμάτων

Τρομακτικό βίντεο: Πώς μπορεί να μεταφερθεί ο ιός αν κάποιος βήξει σε σούπερ μάρκετ

Ολλανδός δημοσιογράφος: Πόση ζημιά θα κάνουμε για παχύσαρκους ηλικιωμένους καπνιστές;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις